Global Coverage

Visit this country's website View our global coverage

Declarație de confidențialitate Insights Online în limba română

Vă prezentăm Declarația de confidențialitate pentru Evaluatorul online Insights („Evaluatorul).

Înainte de a utiliza Evaluatorul, citiți și asigurați-vă că ați înțeles această declarație de confidențialitate. Dacă există aspecte pe care nu le înțelegeți, vă rugăm să ne contactați.

Dacă furnizați date cu caracter personal despre alte persoane, asigurați-vă că persoana respectivă înțelege această declarație de confidențialitate înainte de a trimite datele sale cu caracter personal. Spuneți-i exact ceea ce veți face.

Nu ne furnizați date cu caracter personal decât dacă aveți dreptul să le furnizați.

Prezenta declarație de confidențialitate:

 • conține informații importante despre noi și modul în care colectăm, stocăm, utilizăm și partajăm date cu caracter personal.
 • vă explică drepturile privind datele dumneavoastră cu caracter personal
 • vă arată cum să ne contactați pe noi sau autoritatea de supraveghere din Regatul Unit, ICO, dacă aveți întrebări sau probleme sau dacă doriți să vă exercitați drepturile
 • vă arată cum să depuneți o plângere

Ne dorim ca dumneavoastră să înțelegeți modul și motivul colectării datelor dumneavoastră cu caracter personal, dar și modul în care sunt utilizate pe parcursul procesului.

Această declarație de confidențialitate a fost publicată pe 21.12.2020 și ultima sa actualizare a fost efectuată pe [08.10.2021]

Depunem constant eforturi pentru a ne îmbunătăți procesele și este posibil să fie necesar să actualizăm ocazional această declarație de confidențialitate.Vă vom ține la curent privind actualizările la adresa de e-mail pe care ne-o furnizați când folosiți Evaluatorul, așa că vă rugăm să ne anunțați dacă detaliile dumneavoastră suferă modificări.

În această declarație, cuvintele scrise cu inițiale majuscule, cu excepția începuturilor de frază, sunt nume sau au sensurile speciale definite în această declarație.

Cine suntem noi?

Noi suntem Insights Learning and Development Limited, o companie înregistrată în Scoția cu codul SC107074, iar trimiterile din această declarație la „noi”, „nouă”, „al nostru/a noastră/ai noștri/ale noastre” înseamnă Insights Learning and Development Limited și sucursalele noastre relevante.  Această declarație de confidențialitate ne reglementează practicile în raport cu Evaluatorul și orice date cu caracter personal pe care ni le furnizați prin Evaluator. Ea nu reglementează practicile niciunei alte părți.

Sediul social al Insights Learning and Development Limited se află la adresa Terra Nova, 3 Explorer Road, Technology Park, Dundee, DD2 1EG.

Vă colectăm datele cu caracter personal prin Evaluatorul nostru. Folosim, reținem și suntem responsabili pentru astfel de date și ne desfășurăm toate activitățile în conformitate cu toate legile relevante. Acestea sunt, în general, Legea privind protecția datelor din Regatul Unit 2018 și Regulamentul general privind protecția datelor din Regatul Unit.  Dacă vă furnizați datele cu caracter personal uneia dintre filialele noastre, este posibil ca aceasta să vă trateze datele cu caracter personal în conformitate cu legile privind protecția datelor din regiunea sa.

Conform legislației Regatului Unit, suntem definiți ca operator de date.

Dacă sunteți clientul unui distribuitor sau partener Insights, situație posibilă dacă Evaluatorul vă este furnizat de o organizație care nu este nici angajatorul dumneavoastră, nici Insights, trebuie să citiți și declarația de confidențialitate a distribuitorului sau partenerului respectiv.

Distribuitorii și partenerii vă pot folosi datele cu caracter personal în scopuri proprii, cu condiția să existe un temei legal în acest sens. Acest aspect trebuie să vă fie explicat clar de către organizația respectivă, care trebuie să vă furnizeze declarația sa de confidențialitate. Insights nu își asumă răspunderea pentru activitățile de prelucrare a datelor ale distribuitorilor sau partenerilor săi, care acționează ca operatori independenți. În calitate de operatori independenți, ei stabilesc scopul, maniera și mijloacele activităților lor de prelucrare. Dacă aveți probleme legate de modul în care unul dintre partenerii sau distribuitorii noștri vă tratează datele, va trebui să abordați problema direct sau prin autoritatea de reglementare, însă vă rugăm să ne anunțați. Tratăm cu maximă seriozitate astfel de chestiuni, vom investiga toate plângerile și vă vom trata comunicările cu respectul cuvenit. Când nu știți sigur dacă accesați unul dintre chestionarele noastre de evaluator printr-un partener sau distribuitor, vă rugăm să ne contactați.

Ce este Evaluatorul și Roata Echipei?

Evaluatorul

Evaluatorul vă va cere să răspundeți la o serie de întrebări. Răspunsurile dumneavoastră vor fi procesate de algoritmul nostru și vor genera un „Profil” personal. Profilul dumneavoastră constă din grafice și secțiuni de text care descriu modul în care o persoană cu preferințele dumneavoastră poate înțelege mai multe despre sine și ceilalți. Folosiți respectivele informații pentru a simplifica parcursul dumneavoastră de autoconștientizare în Insights.

Deși folosim răspunsurile dumneavoastră la întrebări pentru a genera un Profil, noi nu „creăm un profil” conform definiției din legea privind confidențialitatea datelor din Regatul Unit, deoarece nu vă folosim informațiile în procese decizionale automate.

Profilul dumneavoastră vă va fi oferit în contextul unei experiențe de învățare sau de coaching.

Roata Echipei

Pe lângă Profil, este posibil ca Insights să genereze o Roată a Echipei, care identifică și trasează preferințele fiecărui membru al echipei în materie de culori din Profil pe un grafic în formă de Roată, care ilustrează preferințele Echipei. În acest context, o Echipă înseamnă echipe departamentale, grupuri de colegi sau alte grupuri de persoane, inclusiv cele de la evenimente de învățare. Roțile Echipei au rolul de a-i ajuta pe membrii unei echipe să capete o înțelegere reciprocă aprofundată și să comunice mai eficient, prin utilizarea și învățarea modului în care se identifică preferințele în materie de culori ale fiecărui membru al echipei. Roțile Echipei pot fi generate de Specialiști Acreditați Insights, Administratori de Client și Administratori Insights, putând fi comunicate și altor membri ai echipei, partenerilor noștri și angajatorului sau organizației dumneavoastră.

Specialiștii Acreditați Insights înseamnă acele persoane care au beneficiat de instruire, instrucțiuni și acreditare din partea Insights și care pot utiliza și prezenta produse Insights; Administratori de Client înseamnă angajați sau contractanți ai angajatorilor sau organizațiilor care solicită Evaluatori și acționează în capacitate administrativă pentru a-i ajuta pe Specialiștii Acreditați Insights; și Administratori Insights înseamnă angajați Insights care acționează în capacitate administrativă.

Utilizarea și crearea de Profiluri și Roți de Echipă sunt restricționate și reglementate de Politica noastră de Utilizare Acceptabilă, care se găsește aici.

Clienții, distribuitorii sau partenerii Insights nu au permisiunea de a crea sau folosi Profiluri sau Roți de Echipă într-un mod care nu respectă Politica de Utilizare Acceptabilă, cu excepția cazului în care pot stabili un temei legal în acest sens. În astfel de situații, ar trebui să primiți o declarație de confidențialitate din partea lor, care va indica temeiul legal și vă va explica modul și motivul prelucrării datelor de către aceștia.  Asigurați-vă că citiți toate declarațiile de confidențialitate care v-au fost oferite și asigurați-vă că înțelegeți modul în care vă sunt prelucrate datele cu caracter personal de către toate părțile care au acces la ele.

Renunțarea

Aveți dreptul de a nu vă furniza datele cu caracter personal. Aveți și dreptul de a renunța oricând la participarea la Profilurile Personale și/sau Roțile de Echipă, contactându-ne pe e-mail: clientservices@insights.com.

Dacă nu ne furnizați datele dumneavoastră cu caracter personal sau dacă alegeți să renunțați, este posibil să existe întârzieri sau să ne împiedicați să vă furnizăm unele dintre produsele și serviciile noastre ori să nu puteți beneficia pe deplin de ele. Cu toate acestea, nu există nicio obligație să ne furnizați datele pe care vi le solicităm și aveți dreptul deplin de a renunța oricând.

Datele cu caracter personal pe care le colectăm

Când accesați sau utilizați Evaluatorul, este posibil să colectăm următoarele informații:

 • Numele dumneavoastră complet
 • Adresa dumneavoastră de e-mail de la serviciu
 • O adresă de e-mail secundară
 • Numele „Cunoscut ca”
 • Limba dumneavoastră preferată
 • Pronumele dumneavoastră preferate
 • Țara de reședință (opțional)
 • Intervalul de vârstă (opțional)
 • Funcția (opțional)
 • Vechimea în muncă (opțional)
 • Nivelul postului (opțional)
 • Sectorul (opțional)
 • Subsectorul (opțional)
 • Răspunsurile dumneavoastră în Evaluator la întrebările despre preferințe.

Aceste date cu caracter personal sunt necesare pentru a ne permite să ne furnizăm produsele și serviciile, inclusiv un Profil și o Roată a Echipei. Le putem furniza către dumneavoastră, către specialiștii noștri acreditați (fie că se află în organizația dumneavoastră, fie la angajatorul dumneavoastră), către distribuitorul sau partenerul nostru și în alte scopuri stipulate în această declarație de confidențialitate.

Modul de colectare a datelor dumneavoastră cu caracter personal

În general, vă colectăm datele cu caracter personal când primiți o invitație să vă înregistrați sau vă înregistrați într-un Evaluator și când finalizați Evaluatorul. Este posibil să colectăm și informații de la terți precum:

 • angajatorul sau organizația dumneavoastră (de exemplu, este posibil să vă primim numele și adresa de e-mail de la un coleg sau un angajator când ne cer să vă invităm la o experiență de învățare);
 • un Specialist Acreditat Insights, un Administrator Insights sau un Administrator de Client (de exemplu, când dorește să vă invite la o experiență de învățare sau să o creeze); sau
 • partenerii sau distribuitorii noștri care folosesc Insights pentru a vă furniza produse și servicii.

Modulele cookie

Folosim module cookie în scopuri de autentificare și scopuri analitice când utilizați Evaluatorul.  Politica noastră privind modulele cookie se regăsește aici.

Modul și motivul pentru care utilizăm datele cu caracter personal

Conform legii de protecție a datelor, putem utiliza date cu caracter personal doar dacă avem un motiv întemeiat. Printre astfel de motive se numără:

 • respectarea obligațiilor noastre legale;
 • executarea unui contract cu persoana ale cărei date urmează să fie folosite;
 • luarea de măsuri înaintea încheierii unui contract cu persoana ale cărei date urmează să fie folosite;
 • în scopurile noastre legitime* sau cele ale unui terț; sau
 • în situațiile în care v-ați exprimat consimțământul.

*Un interes legitim există dacă există și o necesitate profesională sau comercială de utilizare a datelor cu caracter personal, asupra căreia să nu prevaleze drepturile și interesele persoanei ale cărei date sunt utilizate.

Tabelul de mai jos explică modul în care utilizăm datele cu caracter personal și motivele pentru care le utilizăm:

Scopul în care vă folosim datele cu caracter personal

Temeiul nostru juridic

Pentru a vă furniza ocazional produsele și serviciile noastre pe baza unui contract încheiat cu angajatorul și/sau organizația dumneavoastră.

În scopurile noastre legitime sau cele ale unui terț, de exemplu, pentru a vă sprijini angajatorul și/sau organizația dumneavoastră în dezvoltarea dumneavoastră profesională și educațională și a vă dezvolta aptitudinile de consolidare a echipei, precum și pentru a vă furniza ocazional produsele și serviciile noastre pe baza contractului încheiat cu aceștia.

Pentru a crea un „Profil” bazat pe răspunsurile dumneavoastră la Chestionarul nostru din Evaluatorul Insights.

În scopurile noastre legitime sau cele ale unui terț, de exemplu, pentru a vă sprijini pe dumneavoastră și angajatorul și/sau organizația dumneavoastră în dezvoltarea dumneavoastră profesională și educațională și a vă dezvolta aptitudinile de consolidare a echipei, precum și pentru a vă furniza ocazional produsele și serviciile noastre pe baza contractului încheiat cu aceștia.

Ocazional, pe baza politicii noastre de păstrare a datelor, putem să păstrăm în evidențe un exemplar din răspunsurile dumneavoastră la evaluator, pentru a vă permite să urmăriți întregul parcurs de învățare prin compararea diverselor Profiluri Personale pe care le-ați completat și să descoperiți mai multe despre dumneavoastră, dar și pentru a le permite Specialiștilor Acreditați Insights să se implice în parcursul dumneavoastră de învățare. Astfel, putem să vă oferim dumneavoastră personal toate beneficiile serviciilor noastre.

Pentru a crea „Roata Echipei”, care vă permite să vedeți cum vă poziționați dumneavoastră și alții în echipa dumneavoastră și pentru a înțelege și face legătura mai bine între membrii echipei.

În scopurile noastre legitime sau cele ale unui terț, de exemplu, pentru a vă sprijini angajatorul și/sau organizația dumneavoastră în dezvoltarea dumneavoastră profesională și educațională și a vă dezvolta aptitudinile de consolidare a echipei, precum și pentru a vă furniza ocazional produsele și serviciile noastre pe baza contractului încheiat cu aceștia.

Ocazional, pe baza politicii noastre de păstrare a datelor, putem să păstrăm în evidențe un exemplar al poziției dumneavoastră în Roata Echipei pentru a vă permite să urmăriți stadiul atins, dar și pentru a le permite Specialiștilor Acreditați Insights să se implice în parcursurile dumneavoastră de învățare și ale colegilor. Prin compararea diverselor poziții ocupate de dumneavoastră pe Roata Echipei, veți putea vedea concret orice schimbări în preferințele dumneavoastră și în diferite echipe în întregul parcurs de învățare.  Prin această prelucrare, putem să vă oferim dumneavoastră personal toate beneficiile serviciilor noastre și să vă însoțim în parcursul de descoperire.

Pentru a vă prelucra datele cu caracter personal prin algoritmul nostru și a produce un Profil Personal unic pentru dumneavoastră. Profilul Personal are rolul de a vă ajuta să vă înțelegeți mai bine.

În scopurile noastre legitime sau cele ale unui terț, de exemplu, pentru a vă sprijini angajatorul și/sau organizația dumneavoastră în dezvoltarea dumneavoastră profesională și educațională și a vă dezvolta aptitudinile de consolidare a echipei, precum și pentru a vă furniza ocazional produsele și serviciile noastre pe baza contractului încheiat cu aceștia.

Pentru a vă informa privind Profilul dumneavoastră Personal, fie direct, fie printr-un Specialist Acreditat Insights. Pentru a transfera date către Specialistul Acreditat.

În scopurile noastre legitime sau cele ale unui terț, de exemplu, pentru a vă sprijini angajatorul și/sau organizația dumneavoastră în dezvoltarea dumneavoastră profesională și educațională și a vă dezvolta aptitudinile de consolidare a echipei, precum și pentru a vă furniza ocazional produsele și serviciile noastre pe baza contractului încheiat cu aceștia. Și coachingul are rolul de a vă permite să vă înțelegeți mai bine.

Pentru a prezenta un atelier sau un eveniment de învățare pentru dumneavoastră și alți colegi și participanți.

În scopurile noastre legitime sau cele ale unui terț, de exemplu, pentru a vă sprijini angajatorul și/sau organizația dumneavoastră în dezvoltarea dumneavoastră profesională și educațională și a vă dezvolta aptitudinile de consolidare a echipei, precum și pentru a vă furniza ocazional produsele și serviciile noastre pe baza contractului încheiat cu aceștia. De asemenea, Experiența are rolul de a vă permite să vă înțelegeți mai bine.

Pentru a ne îndeplini obligațiile legale, precum menținerea evidenței participanților pentru regulamentele privind protecția împotriva incendiilor.

Pentru a vă oferi acces la Evaluator.

În scopurile noastre legitime sau cele ale unui terț, de exemplu, pentru a vă sprijini angajatorul și/sau organizația dumneavoastră în dezvoltarea dumneavoastră profesională și educațională și a vă dezvolta aptitudinile de consolidare a echipei, precum și pentru a vă furniza ocazional produsele și serviciile noastre pe baza contractului încheiat cu aceștia.

Pentru a vă permite să accesați și să ne utilizați produsele și serviciile conform necesităților. Vă solicităm o adresă de e-mail secundară care să vă permită să vă recuperați contul dacă ați pierdut o parolă sau să vă ofere acces la Profilul dumneavoastră când ați plecat de la angajatorul sau organizația prin care ați parcurs Chestionarul din Evaluator.

Solicitarea de feedback privind produsele și serviciile pe care vi le-am furnizat și luarea de măsuri pe baza acestuia.

În scopurile noastre legitime sau cele ale unui terț – pentru a ne ajuta să furnizăm produse și servicii la standarde bune.

Pentru a ne gestiona relația curentă și a vă furniza acces la produsele noastre.

În interesele noastre legitime sau cele ale unui terț: menținerea contactului cu utilizatorii noștri și asigurarea (conform politicii noastre de păstrare a datelor) accesului lor la produsele și serviciile noastre în parcursul lor de învățare, fără a ține seama de existența sau modificările oricăror altor relații, de exemplu orice fuziune, desființare, schimbare a structurii corporative sau a identității organizației prin care realizați un Chestionar în Evaluator, orice modificare a angajatorului sau stadiului dumneavoastră de angajare și orice modificare a oricărui aranjament între Insights și oricare dintre clienții, partenerii, distribuitorii săi sau orice intermediari.

Actualizarea și optimizarea evidențelor noastre interne.

Respectarea obligațiilor noastre legale și de reglementare (de exemplu, asigurarea caracterului exact și actual al evidențelor.) 

În scopurile noastre legitime sau cele ale unui terț, de exemplu asigurarea posibilității de a menține legătura cu utilizatorii noștri în raport cu furnizarea serviciilor noastre.

Asigurarea respectării politicilor profesionale, de exemplu, politici care vizează securitatea și utilizarea internetului.

În scopurile noastre legitime sau cele ale unui terț, mai exact, pentru a ne sigura că ne respectăm propriile proceduri interne pentru a vă oferi cel mai bun serviciu.

Colectarea și furnizarea de informații necesare pentru sau referitoare la audituri, întrebări sau investigații din partea organelor de reglementare.

Respectarea obligațiilor noastre legale și de reglementare

Motive operaționale, precum îmbunătățirea eficienței, instruirii și calității.

În interesele noastre legitime sau cele ale unui terț, mai exact, pentru a putea fi cât mai eficienți posibil și pentru a vă oferi cel mai bun serviciu.

În scopuri de cercetare și dezvoltare, precum elaborarea de noi produse, optimizarea produselor existente și menținerea și îmbunătățirea calității.

În interesele noastre legitime sau cele ale unui terț, mai exact, pentru a putea fi cât mai buni în activitatea noastră și pentru a vă oferi cel mai bun serviciu.

Analiza statistică ne ajută să ne gestionăm practicile interne, de exemplu, în raport cu performanța noastră financiară, baza de clienți, tipul de activitate și alte măsuri de eficiență.

În interesele noastre legitime sau cele ale unui terț, mai exact, pentru a putea fi cât mai eficienți posibil și pentru a vă oferi cel mai bun serviciu.

Prevenirea accesului și modificărilor neautorizate la sisteme.

În scopurile noastre legitime sau cele ale unui terț, mai exact pentru a preveni și depista activitățile infracționale care ne-ar putea și v-ar putea dăuna.


Respectarea obligațiilor noastre legale și de reglementare.

Audituri externe și controale ale calității, de exemplu, pentru acreditări ISO și auditarea conturilor nostru.

În scopurile noastre legitime sau cele ale unui terț, mai exact, pentru a ne menține acreditările și a putea demonstra că operăm la standarde înalte.


Respectarea obligațiilor noastre legale și de reglementare

Furnizarea de copii ale Profilului și Roții Echipei dumneavoastră către Specialiști Acreditați Insights* în cadrul distribuitorilor sau partenerilor noștri.

În interesele legitime ale Insights sau ale unui terț, de exemplu, pentru a ne permite distribuitorilor și partenerilor să furnizeze produsele și servicii către dumneavoastră care să încorporeze produsele și serviciile Insights.

Jurisdicții care necesită consimțământ

Dacă sunteți o persoană aflată într-o jurisdicție care impune exprimarea consimțământului în scopul prelucrării datelor dumneavoastră, vă vom cere consimțământul explicit înainte de a vă colecta sau utiliza datele, cu excepția situațiilor în care putem deduce consimțământul dumneavoastră din acțiunile sau lipsa de acțiune din partea dumneavoastră. Când stabilim forma adecvată de consimțământ, luăm în considerare sensibilitatea informațiilor cu caracter personal, motivele din care le colectăm și așteptările dumneavoastră rezonabile ca persoană vizată. Când utilizați date cu caracter personal în scopuri noi, vom consemna acel nou scop și vă vom solicita consimțământul în acest sens.

Vânzarea datelor cu caracter personal

Pentru serviciile furnizate, Insights solicită plăți de la angajatorul sau organizația dumneavoastră, însă nu vinde date cu caracter personal către terți.

Date cu caracter personal din categorii speciale

Datele din categoriile speciale includ chestiuni precum rasa, convingerile politice și religioase, apartenența sindicală, starea de sănătate și date privind viața sexuală a unei persoane. Ele necesită mai multă protecție deoarece sunt foarte sensibile și pot afecta drepturile și libertățile unei persoane. Insights nu folosește date cu caracter personal din categorii speciale.

Partajarea datelor cu caracter personal

În mod obișnuit, partajăm date cu caracter personal cu următorii:

 • Specialiști Acreditați Insights care au beneficiat de instruire în prezentarea experiențelor de învățare către participanți sau utilizatori. Un Specialist Acreditat Insights poate fi angajat sau consultant la Insights, angajat sau consultant al angajatorului sau organizației dumneavoastră sau angajat sau consultant la unul dintre partenerii sau distribuitorii noștri.
 • Personalul administrativ care ajută la organizarea experiențelor de învățare
 • Angajatorii și alte organizații pentru care ați putea lucra. Acestea se limitează doar la Roțile Echipei.
 • Distribuitorii și partenerii noștri, când furnizează produse și servicii Insights
 • Persoanele care efectuează servicii de prelucrare în numele nostru. Dacă utilizăm persoane împuternicite de operatori, ne asigurăm că am încheiat contractele adecvate cu acestea și că se supun unor obligații stricte de a ne respecta instrucțiunile

Este posibil să partajăm date cu alți terți dacă ne solicitați acest lucru.

Limităm accesul la datele dumneavoastră cu caracter personal doar pentru cei care au o necesitate profesională autentică de a le accesa. Cei care vă prelucrează informațiile trebuie să le prelucreze într-o manieră autorizată și să respecte obligația de confidențialitate. Dacă angajatorul dumneavoastră vă preia sau prelucrează datele cu caracter personal, oricare ar fi acestea, el acționează ca operator independent; trebuie să aibă un temei legal pentru o astfel de prelucrare și trebuie să vă spumă modul și motivul prelucrării datelor. Nu furnizăm Profiluri către angajatori, ci este posibil să le furnizăm Roți de Echipă.

Membrii grupului de companii Insights pot partaja date cu caracter personal și între ei. În grup, avem încheiate acorduri pe plan intern pentru a asigura protecția datelor cu caracter personal partajate.

Unde stocăm datele dumneavoastră cu caracter personal

Informațiile sunt stocate pe serverele noastre AWS din Dublin și pot fi și stocate la sediile noastre și cele ale companiilor din grupul nostru, agențiile terțe, partenerii sau distribuitorii Insights, furnizorii de servicii, reprezentanții și agenții, conform descrierii de mai sus (consultați secțiunea „Partajarea datelor cu caracter personal”).

Unii dintre acești terți se pot afla în afara Spațiului Economic European sau a locației în care vă aflați.

Transferul datelor dumneavoastră cu caracter personal în afara locației în care vă aflați – transferuri internaționale

Pentru a vă furniza serviciile, uneori trebuie să transmitem datele dumneavoastră cu caracter personal în afara Regatului Unit, a Spațiului Economic European (SEE) sau a locației în care vă aflați, de exemplu:

 • cu sediile noastre sau alte companii din cadrul grupului;
 • cu furnizorii noștri de servicii;
 • cu clienții noștri;
 • cu specialiștii noștri acreditați;
 • cu partenerii și distribuitorii noștri;
 • dacă vă aflați în afara Regatului Unit/SEE, trebuie să vă transferăm datele cu caracter personal către serverele noastre din Regatul Unit/SEE și înapoi către locația dumneavoastră;
 • dacă serviciile pe care vi le furnizăm au o dimensiune internațională.

Vă vom transfera datele la nivel internațional dacă dispunem de politicile, procesele și protecțiile adecvate și un temei legal în conformitate cu legislația aplicabilă.

Durata de stocare a datelor dumneavoastră cu caracter personal

Ne puteți solicita să vă ștergem oricând datele cu caracter personal din evidențe dacă trimiteți un e-mail la clientservices@insights.com.

În caz contrar, după colectarea datelor, prelucrarea lor și comunicarea rezultatelor către dumneavoastră, vor fi păstrate:

 • pentru a răspunde la solicitările, întrebările, plângerile sau revendicările dumneavoastră;
 • pentru a ne asigura că v-am tratat echitabil;
 • pentru a păstra evidențele impuse prin lege;
 • dacă ați dori să monitorizăm schimbările din Profilul și poziția pe Roata Echipei dumneavoastră în timp.

Vă vom păstra datele cu caracter personal numai cât este necesar, în scopurile indicate mai sus. Vom șterge sau anonimiza automat datele dumneavoastră cu caracter personal când scopurile nu mai sunt valabile.

În cazul celui de-al patrulea scop, urmărirea dezvoltării dumneavoastră, premisa este o perioadă de inactivitate. Printre exemplele de inactivitate se numără:

Nu s-a creat niciun profil în ultimii 2,5 ani

Nu s-a descărcat niciun profil în ultimii 2,5 ani

Nu s-a adăugat niciun profil într-o Roată de Echipă în ultimii 2,5 ani

Însă, aveți întotdeauna posibilitatea de a solicita ștergerea datelor dumneavoastră.

Datele care au fost anonimizate nu vă mai pot identifica, iar legea consideră că astfel de date nu prezintă niciun risc pentru libertățile individuale, așa că le putem utiliza în orice scop. Pentru claritate completă asupra modului în care vă utilizăm datele, chiar și după ce le-am anonimizat complet, este posibil să utilizăm informațiile anonimizate la testarea sistemelor noastre IT, cercetări, analiza datelor, îmbunătățirea serviciului și dezvoltarea noilor produse și caracteristici. Este posibil să partajăm astfel de informații anonimizate și cu alte persoane.

Drepturile dumneavoastră

Aveți următoarele drepturi, pe care le puteți exercita gratuit:

Accesul

Dreptul de a vi se furniza un exemplar din datele dumneavoastră cu caracter personal

Rectificarea

Dreptul de a ne solicita să corectăm orice greșeli conținute de datele dumneavoastră cu caracter personal

Dreptul de a fi uitat

Dreptul de a ne solicita să vă ștergem datele cu caracter personal

Restricționarea prelucrării

Dreptul de a ne solicita să restricționăm prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal

Portabilitatea datelor

Dreptul de a primi datele cu caracter personal pe care ni le-ați furnizat, într-un format structurat, frecvent utilizat și care să poată fi citit automat și/sau de a transmite datele respective către un terț

Opoziția

Dreptul de a vă opune: 
- oricând datele dumneavoastră cu caracter personal sunt prelucrate pentru marketing direct (inclusiv crearea de profiluri). Insights nu efectuează o astfel de prelucrare.
- la prelucrarea continuată a datelor dumneavoastră cu caracter personal, de exemplu, prelucrarea efectuată în interesele noastre legitime.

De a nu vă supune procesului decizional individual automatizat

Dreptul de a nu vă supune unei decizii bazate exclusiv pe prelucrare automatizată (inclusiv crearea de profiluri) care generează efecte legale care vă privesc sau care vă afectează într-o măsură semnificativă similară. Insights nu efectuează o astfel de prelucrare.

Pentru alte informații privind fiecare dintre aceste drepturi, inclusiv circumstanțele în care se aplică, consultați Ghidul autorității britanice pentru protecția datelor (ICO) privind drepturile persoanelor conform Regulamentului general privind protecția datelor.

Dacă doriți să exercitați oricare dintre aceste drepturi, vă rugăm să:

 • trimiteți un e-mail către responsabilul nostru cu protecția datelor la adresa dpo@insights.com; și
 • să ne anunțați:
  • ce drept(uri) doriți să exercitați și
  • informațiile vizate de solicitarea dumneavoastră.

Pentru a menține securitatea datelor dumneavoastră, trebuie să vă solicităm un act de identitate și adresa înainte de a vă putea furniza informații.

Menținerea securității datelor dumneavoastră cu caracter personal

Am implementat măsuri de securitate adecvate pentru a preveni pierderea accidentală sau utilizarea sau accesarea ilegală a datelor cu caracter personal.

Am implementat și proceduri de soluționare a unei încălcări suspectate a securității datelor. Vă vom înștiința și pe dumneavoastră, și orice autoritate de reglementare aplicabilă privind încălcările suspectate a securității datelor dacă avem o obligație legală în acest sens.

Modul de depunere a plângerilor

Sperăm să putem soluționa orice întrebare sau problemă pe care o adresați privind modul în care vă utilizăm informațiile.

Regulamentul general privind protecția datelor vă oferă și dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere, în special în statul din Uniunea Europeană (sau în Spațiul Economic European) în care lucrați, locuiți de obicei sau în care a apărut o presupusă încălcare a legilor privind protecția datelor. Autoritatea de supraveghere din Regatul Unit este Autoritatea pentru protecția datelor, care poate fi contactată la https://ico.org.uk/concerns sau telefonic: 0303 123 1113. O puteți contacta indiferent dacă vă aflați sau nu în Regatul Unit.

Datele de contact pentru autoritățile din SEE, Elveția și anumite țări non-europene (inclusiv SUA și Canada) se regăsesc aici

Cum ne puteți contacta

Contactați Responsabilul cu protecția datelor prin poștă, e-mail sau telefonic la:

dpo@insights.com

Insights Learning & Development Ltd

Terra Nova

3 Explorer Road

Dundee

DD2 1EG

+44 (0)1382 908050

Datele de contact ale responsabilului cu protecția datelor:

DPO@insights.com

Dorim să vă ajutăm compania chiar azi. Contactați-ne acum pentru a începe călătoria alături de noi.

Contactați-ne