Global Coverage

Visit this country's website View our global coverage

Insights Discovery -kyselyä koskeva käytäntö

Insightsin yleinen tietosuojaseloste

Tervetuloa Insightsin tietosuojaselosteeseen (jäljempänä seloste).

Tämä seloste

 • kertoo, miten saat yhteyden meihin tai asianomaiseen valvontaviranomaiseen, jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita tai haluat käyttää oikeuksiasi
 • antaa ohjeet valitusmenettelyyn.
 • sisältää tärkeitä tietoja meistä sekä siitä, miten ja miksi keräämme, tallennamme, käytämme ja jaamme henkilökohtaisia tietoja sinusta (jäljempänä henkilötiedot)
 • selittää oikeutesi henkilötietojesi suhteen.

Jos annat henkilötietoja toisesta henkilöstä tai tämän puolesta, tälle täytyy ehdottomasti kertoa, mitä tietoja meille annetaan ja miksi, ja antaa tämä seloste tiedoksi.  Älä anna meille mitään henkilötietoja, ellei sinulla ole siihen oikeutta.

Selosteen lopussa on sanasto, joka on tarkoitettu avuksi selosteessa käytettyjen termien ymmärtämiseen.  Määriteltyjen termien tai sanojen hakemisen helpottamiseksi olemme pyrkineet linkittämään ne koko selosteessa.  Jos et ymmärrä jotain selosteessa, ota meihin yhteys.

Tietojesi käsittelyn tapojen ja syiden ymmärtämiseksi täysin on tärkeää lukea seloste yhdessä muiden toimittamiemme tietosuojakäytäntöjen tai reilun käsittelyn käytäntöjen kanssa. Tämä seloste täydentää muita selosteita ja tietosuojakäytäntöjä eikä ole tarkoitettu niiden korvaamiseen.

 

Keitä me olemme?

Olemme Insights Learning & Development Limited, Skotlannissa rekisteröity yhtiö, jonka rekisteröity toimipaikka on osoitteessa Terra Nova, 3 Explorer Road, Technology Park, Dundee, DD2 1EG, ja yritysnumero SC107074.   Tämän selosteen viitteet ”meihin” tai Insightsiin tarkoittavat Insights Learning and Development Limitediä ja asianomaisia tytäryhtiöitämme. Lisätietoja tytäryhtiöistämme on verkkosivustollamme.  Insights on rekisterinpitäjä eli vastuussa henkilötietojesi säilyttämistä ja käyttämistä koskevista päätöksistä.

Tämä seloste sääntelee käytäntöjämme, jotka koskevat vain Insightsin keräämiä ja käsittelemiä henkilötietoja.  Se ei sääntele kolmansien osapuolten, joita Insights ei omista tai hallinnoi, käytäntöjä. Näitä ovat muun muassa suorat asiakkaamme ja/tai kumppanimme.

Olemme nimittäneet tietosuojavastaavan, joka on vastuussa tähän selosteeseen liittyvien kysymysten valvonnasta.  Jos haluat kysyä jotain selosteeseen liittyen tai käyttää laillisia oikeuksiasi, ota yhteys tietosuojavastaavaan.

 

Lisätietoja Insightsista ja toiminnastamme on verkkosivustollamme.

Muutokset tähän selosteeseen ja velvollisuutesi tiedottaa meille muutoksista

 

Pyrimme jatkuvasti parantamaan prosessejamme ja tarkastamaan selosteen säännöllisesti.  Aiempia versioita saa pyytämällä meiltä.

Tätä selostetta voidaan ajoittain päivittää.Tällöin pyrimme pitämään sinut ajan tasalla päivityksistä verkkosivustomme, sovellustemme ja/tai meille antamasi sähköpostiosoitteen kautta.  Pyydämme myös tarkistamaan verkkosivustoltamme sinua mahdollisesti koskevat päivitykset.

On tärkeää, että säilyttämämme henkilötietosi ovat paikkansapitäviä ja ajantasaisia. Tiedota meille, jos henkilötietoihisi tulee muutoksia suhteemme aikana.  Voit ottaa meihin yhteyttä koska tahansa henkilötietojesi päivittämiseksi.

 

Kolmannen osapuolen linkit ja asiakkaamme

Insights toimittaa Insights-tuotteita sinulle usein suoraan keskustelun, työpajan, kokemuksen ja/tai oppimistapahtuman puitteissa (jäljempänä Insights-tapahtuma).   Annamme kuitenkin myös asiakkaiden toimittaa Insights-tuotteita Insightsin akkreditoitujen konsulttien kautta.

Työnantajasi/organisaatiosi

Insights akkreditoi usein ihmisiä toimittamaan ja ohjaamaan sinulle Insights-tapahtumia, joihin sisältyy Insights-tuotteita.  Kun osallistut työtoverin ohjaamaan tai toimittamaan Insights Discovery -arviointiin tai Insights-tapahtumaan, työnantajasi on todennäköisesti maksanut työtoverin akkreditoinnin Insights-tuotteiden toimittamiseen sisäisesti työnantajallesi/organisaatiollesi. Kutsumme työnantajaasi/organisaatiotasi suoraksi asiakkaaksi, ja Insightsin akkreditoituja konsultteja työnantajallasi/organisaatiossasi kutsutaan asiakaskonsulteiksi.

Insights toimittaa Insights-tuotteita asiakaskonsulteille tässä selosteessa esitettyihin tarkoituksiin. Asiakaskonsultit ovat Insightsin akkreditoimia, mutta työantajanne/organisaationne työntekijöinä he ovat suoraan asiakkaamme alaisia ja voivat toimia suoran asiakkaan ohjeiden mukaan.    Kun työnantaja/organisaatio ohjeistaa tai sallii asiakaskonsultin käsittelevän henkilötietojasi muulla kuin tässä selosteessa esitetyllä tavalla, siihen täytyy olla laillinen peruste, joka täytyy toimittaa sinulle erillisellä tietosuojaselosteella tai -ilmoituksella, joka kattaa käsittelytoimet. Kannustamme lukemaan kaikki saamasi tietosuojaselosteet ja/tai tietosuojailmoitukset.

Jos olet huolissasi siitä, miten työnantajasi/organisaatiosi saattaa käsitellä Insightsin niille antamia henkilötietoja, keskustele niiden kanssa ennen henkilötietojen antamista meille.

Insights ei ole vastuussa käsittelytoimista, joita suorat asiakkaat, Insightsin akkreditoidut konsultit, ylläpitäjät, kumppanit tai muut tekevät muita kuin tässä selosteessa määritettyjä tarkoituksia varten.

Kumppanit

Joskus Insights toimittaa Insights-tuotteita kolmansille osapuolille, jotka voivat sisällyttää näitä Insights-tuotteita (muun muassa henkilöprofiileja ja  tiimiympyröitä, joissa on henkilötietoja sinusta) omiin ohjelmiinsa, tuotteisiinsa ja/tai palveluihinsa.  Välitämme henkilöprofiilisi, värimieltymyksesi, tiimiympyräsi ja muut Insights-tuotteet näille tässä selosteessa esitettyjä tarkoituksia varten, mutta nämä kolmannet osapuolet (eli kumppanit) eivät ole Insightsin hallinnassa.

Riippumattomina rekisterinpitäjinä kumppanit ovat vastuussa omasta tietosuojalakien noudattamisestaan, myös tietovaatimuksista.   Kumppanin pitäisi kertoa sinulle itsestään ja kertoa, miten ja miksi henkilötietojasi käsitellään sekä käsittelytoimien lailliset perusteet (mikäli ne poikkeavat tässä selosteessa esitetyistä).   Kannustamme lukemaan kaikki saamasi tietosuojaselosteet ja/tai tietosuojailmoitukset.   Kumppanin sinulle toimittamista tietosuojaselosteista ja -ilmoituksista pitäisi käydä ilmi, miten Insights-tuotteet on sisällytetty tämän ohjelmiin, tuotteisiin ja/tai palveluihin, miksi henkilötietojasi käsitellään ja mikä on käsittelyn laillinen peruste.

Jos sinulla on huomautettavaa tavasta, jolla joku kumppanimme käsittelee henkilötietojasi, sinun on kerrottava siitä suoraan tälle, mutta ilmoitathan asiasta meillekin. Otamme tällaiset asiat vakavasti, tutkimme kaikki valitukset ja kohtelemme viestejäsi kunnioittavasti.

Verkkosivustollamme voi olla linkkejä kolmannen osapuolen verkkosivustoille, lisäohjelmiin tai sovelluksiin. Näiden linkkien napsauttaminen tai yhteyksien salliminen voi antaa kolmansien osapuolten kerätä tai jakaa tietoja sinusta. Emme hallitse näitä kolmannen osapuolen verkkosivustoja, emmekä vastaa niiden tietosuojailmoituksista. Kun poistut verkkosivustoltamme, kehotamme lukemaan jokaisen vierailemasi verkkosivuston tietosuojakäytännön.

Sinusta keräämämme henkilötiedot

Keräämme henkilötietoja yleensä suoraan sinulta, kun käytät tuotteitamme ja/tai palvelujamme. Voimme kuitenkin kerätä tietoja myös kolmansilta osapuolilta.

Tuotteemme eivät ole lapsille tarkoitettuja, emmekä tietoisesti kerää lapsiin liittyviä henkilötietoja.

Voimme kerätä, käyttää, säilyttää ja siirtää sinua koskevia erilaisia henkilötietoja, jotka on ryhmitelty seuraavasti:

Asiakkaista kerättävät henkilötiedot

Jos olet asiakas, voimme kerätä seuraavia tietoja:

 • tiedot henkilöllisyydestä (mukaan lukien koko nimi, käyttäjänimi tai vastaava tunniste, titteli, työnimike, tehtävä, työssäoloaika)
 • yhteystiedot (mukaan lukien laskutusosoite, toimitusosoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero)
 • taloudelliset tiedot (mukaan lukien pankkitilin ja maksukortin tiedot)
 • tapahtumatiedot (mukaan lukien meiltä ostamiisi tuotteisiin ja palveluihin liittyvät maksutiedot)
 • tekniset tiedot (mukaan lukien IP-osoite, kirjautumistiedot, selaimen tyyppi ja versio sekä verkkosivustoillamme ja muissa palveluissamme käymiseen käytetyn laitteen muu tekniikka)
 • käyttötiedot (mukaan lukien tiedot verkkosivustojemme, tuotteidemme ja palvelujemme käytöstä)
 • verkkosivustomme, Insights Onlinen, Insights Connectionsin  tai muiden lomakkeiden kautta antamasi tiedot
 • tuotteistamme ja/tai palveluistamme antamasi palaute
 • yhteydenotossa meille antamasi tiedot
 • tiedot, jotka annat meille halutessasi tilata palvelujulkaisujamme
 • markkinointi- ja viestintätiedot (mukaan lukien markkinointimme vastaanottamista koskevat valinnat, viestintä- ja evästeasetukset sekä vuorovaikutuksesi markkinointimme kanssa, esim. napsautusmäärät).

Kun toimit asiakkaan puolesta, keräämme edellä mainittuja henkilötietoja siinä määrin kuin asiakas on nimennyt sinut tai olet suoraan tekemisissä kyseisen toiminnan kanssa.  Esimerkiksi jos olet nimetty käyttäjät yrityksen kortille tai tilille, jota käytetään tuotteiden ja/tai palvelujen ostamiseen, käsitellään henkilöllisyystietoja, tai jos olet mukana neuvottelemassa tiettyä sopimusta, käsittelemme yhteys- ja henkilöllisyystietojasi neuvottelussa.

Keräämiämme henkilötietoja kerätään yleensä seuraavissa tilanteissa:

 • ennen sopimussuhteen alkua, sen alkaessa tai sen keston aikana, kun pyydät tietoja tuotteistamme ja palveluistamme tai ostat niitä
 • kun neuvottelet tai aloitat sopimussuhteen tuotteidemme ja/tai palvelujemme toimittamisesta
 • kun täytät toimittajakyselylomakkeen tai muun lomakkeen osana due diligence -prosesseja
 • kun ilmoitat meille ongelmasta
 • kun teet tilauksen verkkokaupassamme tai muulla tavoin
 • kun täytät lomakkeita verkkosivustollamme tai tuotteitamme ja palvelujamme varten, mukaan lukien verkkosivustollemme rekisteröityminen, palvelujemme tilaaminen, materiaalin julkaisu tai muiden palvelujemme käyttäminen
 • kun osallistut järjestämäämme kilpailuun tai kampanjaan
 • kun otat meihin yhteyden, ilmoitat ongelmasta, annat palautetta tai täytät kyselyn
 • kun olet tekemisissä kanssamme verkkosivustomme kautta tai teet tilauksia puhelimitse tai sähköpostitse
 • kun käyt tiloissamme ja joudut antamaan tietoja ennen käyntiä tai sen aikana (esim. kun joudumme kirjaamaan läsnäolosi rakennuksessa tulipalotilanteita varten).

Tämän selosteen puitteissa kumppanit ovat asiakkaita sekä suoria asiakkaita.

Osallistujan henkilötiedot

Kun osallistut Insights Discovery -arviointiin, keräämme seuraavat henkilötiedot:

Voimme myös kerätä suoraan meille antamiasi henkilötietoja, muun muassa täyttäessäsi lomakkeita, antaessasi palautetta tuotteistamme ja/tai palveluistamme tai ollessasi kanssamme yhteydessä millä tahansa tavalla, kuten postitse, sähköpostitse, verkkosivustomme kautta tai muuten.

 Insights Discovery -arviointi

Henkilöprofiilin ja  tiimiympyrän kaltaisten tuotteiden tuottamista varten meidän täytyy kerätä henkilötietojasi kyselyllä, jota kutsutaan Insights Discovery -arvioinniksi.  Se on psykometrinen työkalu, joka auttaa yksinkertaisella ja helposti muistettavalla värimallilla ihmisiä ymmärtämään tapansa, vahvuutensa ja arvonsa, jotka he tuovat tiimiin.

Insights Discovery -arviointi koostuu sarjasta väittämiä, jotka järjestät sen mukaan, kuinka hyvin koet kunkin väittämän kuvaavan itseäsi ja/tai mieltymyksiäsi. Vastauksesi käsitellään algoritmillamme, joka perustuu vuosikymmenien kokemukseen ja aineettoman omaisuutemme kehittämiseen, oman henkilökohtaisen henkilöprofiilisi tuottamiseksi.

Säilytämme kappaleen Insights Discovery -arvioinnin vastauksistasi seuraaviin tarkoituksiin:

Näin voimme toimittaa sinulle kaikki Insights-tuotteiden hyödyt Insightsin akkreditoitujen konsulttiemme kautta.

Voimme toimittaa Insights-tuotteita (sisältäen henkilötietojasi) Insightsin akkreditoiduille konsulteille useammin kuin kerran ja useammalle kuin yhdelle konsultille (eli toimitamme henkilöprofiilisi  Insightsin akkreditoidulle konsultille, jotta tämä voi toimittaa sen sinulle Insights-tapahtumassa, johon osallistut.  Huomaa: Insights-tapahtumissa voi olla osallistujia muista organisaatioista, jotka eivät liity työnantajaasi ja/tai organisaatioosi).

Profilointi

Käytämme Insights Discovery -arvioinnin vastauksiasi henkilöprofiilin ja tiimiympyrän luomiseen, mutta emme tee tietosuojalain määrittelemää profilointia, koska emme käytä tietojasi automaattiseen päätöksentekoon liittyviin tarkoituksiin.

Jättäytyminen pois tiimiympyröistä tai henkilöprofiileista

Huomaa, että sinun ei ole pakko antaa meille henkilötietojasi.  Jos et halua saada henkilöprofiilia, älä täytä Insights Discovery -arviointia, koska kun se on täytetty, henkilöprofiili luodaan automaattisesti.

Kun henkilöprofiili on luotu ja tulostettu, henkilötietojasi voidaan välittää Insightsin akkreditoidulle konsultille  tai ylläpitäjille ja vaikka poistaisimme säilyttämämme kappaleet, meillä ei ole hallintaa paperikappaleisiin tai sähköisiin kappaleisiin, joita säilyttävät työnantajasi, organisaatio, Insightsin akkreditoitu konsultti tai ylläpitäjä. Siksi on tärkeää pyytää myös, Insightsin akkreditoitu konsultti ja/tai ylläpitäjä poistaa sen omissa järjestelmissä olevat kopiot. myös näiden omissa järjestelmissä säilytetyt kappaleet.  Insights ei hallitse henkilöprofiileja, joita ei säilytetä omissa sisäisissä järjestelmissämme, eikä ole niistä vastuussa.

Sinulla on oikeus jättäytyä pois  tiimiympyrään kuulumisesta.  Jos haluat jättäytyä pois  tiimiympyrästä, et ehkä saa kaikkea hyötyä Insights-tapahtumista, joihin osallistut.   Jos haluat jättäytyä pois  tiimiympyrästä, voit tehdä sen ottamalla meihin yhteyden sähköpostilla osoitteeseen dpo@insights.com tai kertomalla siitä Insightsin akkreditoidulle konsultille.

Kun  tiimiympyrä on luotu ja tulostettu, henkilötietojasi voidaan välittää muille tiimisi jäsenille ja/tai työnantajallesi tai organisaatiollesi.  Voimme poistaa asemasi ympyrässä tiimiympyrän tulevista sähköisistä kappaleista, mutta emme voi poistaa sitä paperikappaleista tai jo olevista sähköisistä kappaleista (joita säilyttävät erillään meistä työnantajasi, organisaatiosi tai Insightsin akkreditoitu konsultti  ).  Siksi on tärkeää kertoa meille mahdollisimman pian, jos haluat jättäytyä pois, ja jos olet jo osallistunut tiimiympyrään, pyytää että sinut poistetaan nykyisistä tiimiympyröistä, joita säilyttää työnantajasi, organisaatiosi ja/tai Insightsin akkreditoitu konsultti. Insights ei hallitse tiimiympyröitä, joita ei säilytetä Insightsin omissa sisäisissä järjestelmissä, eikä ole niistä vastuussa.

Jos valitset olla antamatta meille henkilötietojasi tai jättäydyt pois, joidenkin tuotteidemme ja palvelujemme toimittaminen saattaa viivästyä tai estyä, tai sinä et saa niistä välttämättä täyttä hyötyä.  Sinulla ei ole kuitenkaan minkäänlaista velvoitetta antaa meille mitään pyytämiämme henkilötietoja, ja sinulla on täysi oikeus jättäytyä pois milloin tahansa.

Insightsin akkreditoiduilta konsulteilta ja ylläpitäjiltä (myös Insights Discovery -akkreditointiin osallistuvilta) kerättävät henkilötiedot

Jos olet Insightsin akkreditoitu konsultti  ja/tai Insightsin ylläpitäjä, keräämme seuraavat tiedot:

 • yhteystietosi (muun muassa puhelinnumero, työnimike, sähköpostiosoite, yrityksen tiedot)
 • työnantajasi tai organisaatiosi nimi
 • henkilötiedot, jotka annat luodessasi Insights Online- tai Insights Connections -tilin
 • Insights Onlinen tai Insights Connectionsin kirjautumis- ja käyttötietosi
 • Insights Connectionsiin lataamasi henkilötiedot
 • henkilötiedot, jotka annat meille suoraan muun muassa täyttäessäsi lomakkeita, antaessasi palautetta tuotteistamme ja/tai palveluistamme tai ollessasi kanssamme yhteydessä
 • tiedot työnantajastasi (ts. jos olet Insightsin akkreditoitu konsultti ja toimitat Insights-tuotteita yrityksessä, jossa työskentelet, saamme ilmoituksen, jos lähdet yrityksestä)
 • osoite, johon haluat Insightsin lähettävän resurssien paperiversiot, materiaalit ja/tai tuotteet
 • Insightsin konsulttiakkreditoinnin tietosi.

Jos olet asiakkaan ylläpitäjä, voimme kerätä myös yhteystietosi, työnantajasi nimen ja kirjautumistietosi.

Kolmannet osapuolet

Saamme henkilötietojasi eri kolmansilta osapuolilta.

Jos olet osallistuja, voimme saada henkilötietoja seuraavilta:

Jos olet asiakas, voimme saada henkilötietoja seuraavilta:

 • pankkisi, asuntolainarahastosi, rahoituslaitoksesi tai -neuvojasi (jos olet yritystilin nimetty käyttäjä, pyydämme tarvittaessa suostumuksesi)
 • luottotietoyritykset tai asiakkaan due diligence -toimittajat (kun olet nimetty käyttäjä yrityksen tilille tai kortille, jolla palvelu ostetaan – emme tarkista yksityishenkilöiden luottotietoja, elleivät nämä ole yksityisiä ammatinharjoittajia)
 • työnantajasi tai organisaatiosi (kun sinut on merkitty yrityksen sähköpostiketjuun tai nimetty asiakkaan yhteyshenkilöksi) 
 • julkiset lähteet (esim. yritysrekisteri, LinkedIn-sivu tai verkkosivustosi).

Jos olet Insightsin akkreditoitu konsultti, voimme saada henkilötietoja seuraavilta:

Tekniset tiedot

Yleisemmin saamme teknisiä tietoja seuraavilta kolmansilta osapuolilta tai julkisista lähteistä:

 • analytiikan tarjoajat (esim. Google Ison-Britannian ulkopuolella)
 • tapahtumajärjestäjät (esim. CIPD ja ATD rekisteröityessäsi johonkin tapahtumaamme)
 • yhteys-, talous- ja tapahtumatietoja teknisten, maksu- ja toimituspalvelujen tarjoajilta
 • henkilöllisyys- ja yhteystietoja datan välittäjiltä ja koostajilta
 • henkilöllisyys- ja yhteystietoja julkisista lähteistä.

Yleiset henkilötiedot, joita saatamme kerätä

Henkilötiedot, joita keräämme käydessäsi verkkosivustollamme

Käynti verkkosivustollamme ei edellytä henkilötietojen antamista (vaikka evästeet saattavat kerätä joitakin henkilötietoja evästekäytäntömme mukaisesti). Käytämme evästeitä, kun käyt verkkosivustollamme tai muissa palveluissamme. Käyttäessämme evästeitä kerromme siitä ponnahdusikkunalla ja käytämme niitä evästekäytäntömme mukaisesti. 

Voit asettaa selaimen kieltämään kaikki tai jotkut selainevästeet tai ilmoittamaan, kun verkkosivustot asettavat tai käyttävät evästeitä. Jos poistat käytöstä tai kiellät evästeet, huomaa, että joihinkin verkkosivuston ja/tai muiden palveluiden osiin ei ole tällöin pääsyä ja/tai ne eivät toimi oikein.

Jos haluat rekisteröityä tapahtumiin osallistumista varten, saada markkinointimateriaalia tai muuten osoitat kiinnostusta ostaa tai saada tuotteitamme ja/tai palvelujamme verkkosivustomme kautta, keräämme meille lähettämäsi henkilötiedot.  Kun käytät verkkosivustomme chat- tai yhteydenottotoimintoa kysymysten kysymiseen tai ongelmista ilmoittamiseen, keräämme myös näiden toimintojen kautta antamasi henkilötiedot.

Automatisoidut tekniikat tai tapahtumat

Kun olet vuorovaikutuksessa verkkosivustomme kanssa, keräämme automaattisesti teknisiä tietoja laitteestasi sekä selaamistoimistasi ja -tavoistasi. Keräämme näitä henkilötietoja evästeillä, palvelinlokeilla ja muilla vastaavilla tekniikoilla. Saatamme myös saada teknisiä tietojasi, jos käyt muilla verkkosivustoilla, joilla käytetään evästeitämme. Katso lisätiedot evästekäytännöstämme.

Koostetut tiedot

Keräämme, käytämme ja jaamme myös koostettuja tietoja, kuten tilastollisia tai demografisia tietoja, mihin tahansa tarkoitukseen. Koostetut tiedot voivat olla henkilötiedoista johdettuja, mutta laki ei määrittele niitä henkilötiedoiksi, koska niistä ei voi suorasti tai epäsuorasti selvittää henkilöllisyyttäsi. Voimme esimerkiksi koostaa käyttötietojasi laskeaksemme, kuinka suuri osuus käyttäjistä käyttää henkilöprofiilejaan tietyn ajanjakson jälkeen, tai analysoidaksemme verkkosivuston käyttöä. Jos kuitenkin yhdistelemme tai yhdistämme koostettuja tietoja henkilötietoihisi niin, että niistä voisi suorasti tai epäsuorasti tunnistaa sinut, kohtelemme koostettuja tietoja henkilötietoina, joita käytetään tämän selosteen mukaisesti.

Erityiset henkilötietoryhmät

Emme yleensä kerää erityisiä henkilötietoryhmiä (joita ovat rotua tai etnistä alkuperää, uskonnollista tai filosofista vakaumusta, seksuaalista käyttäytymistä tai suuntautumista, poliittisia mielipiteitä, ammattiliiton jäsenyyttä ja terveyttä koskevat tiedot sekä geneettiset ja biometriset tiedot). Emme myöskään kerää tietoja rikostuomioista tai rikkomuksista. Keräämme erityisiä henkilötietoryhmiä harvoin, ja silloin ilmoitamme ennen niiden keräämistä.

Miten ja miksi käytämme henkilötietoja

Käytämme henkilötietoja vain kun siihen on laillinen peruste. Useimmiten käytämme henkilötietoja seuraavissa tilanteissa:

 • kun meidän täytyy panna täytäntöön sopimus, jota olemme solmimassa tai jonka olemme solmineet kanssasi
 • kun se on välttämätöntä meidän tai kolmannen osapuolen oikeutettujen etujen vuoksi eivätkä sinun etusi ja perusoikeutesi ylitä näitä etuja
 • lakisääteisten velvoitteidemme

Yleensä emme käytä henkilötietojesi käsittelyn laillisena perusteena suostumusta, mutta voimme tarvittaessa pyytää suostumusta markkinointiviestinnän lähettämiseen sähköpostitse tai tekstiviestitse.   Kun laillisena perusteena on suostumuksesi, sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi koska tahansa.  Kerromme, miten pyytämämme suostumuksen voi peruuttaa, mutta voit tehdä sen myös lähettämällä meille sähköpostin, jos tämä on helpompi tapa.

Jos asut lainkäyttöalueella, jossa edellytetään suostumusta tietojesi käsittelyyn, pyydämme sinua ilmaisemaan suostumuksesi, ennen kuin keräämme tai käytämme henkilötietojasi, ellemme pysty päättelemään suostumustasi toimista, jotka olet tehnyt tai jättänyt tekemättä. Kun määritämme asianmukaista suostumuksen muotoa, otamme huomioon henkilötietojen arkaluonteisuuden, niiden keräämisen syyt ja kohtuulliset odotuksesi rekisteröitynä. Kun käytämme henkilötietoja uuteen tarkoitukseen, dokumentoimme kyseisen uuden tarkoituksen ja pyydämme sinulta siihen suostumuksen.

Asiakkaista (myös kumppaneista/jakelijoista) kerättävät henkilötiedot

Henkilötietoja asiakkaista ja muista liikekontakteista kerätään yleensä seuraaviin tarkoituksiin:

 • tuotteiden ja palvelujen toimittaminen sinulle
 • sopimussuhteiden jatkuva hallinta
 • tilien hallinnointi
 • lakisääteisten ja/tai sääntelyvelvoitteidemme täyttäminen (laki vaati meitä säilyttämään tiettyjä taloudellisia tietoja)
 • päivitysten ja uutisten toimittaminen tuotteistamme ja palveluistamme, tapahtumista ja muista etujemme mukaisista tiedoista.

Osallistujan henkilötiedot

Henkilötietoja  osallistujista kerätään yleensä seuraaviin tarkoituksiin:

Insightsin akkreditoiduilta konsulteilta ja ylläpitäjiltä kerättävät henkilötiedot

Henkilötietoja kerätään Insightsin akkreditoiduilta konsulteilta ja/tai ylläpitäjiltä yleensä seuraaviin tarkoituksiin:

Yleisten henkilötietojen käsittely

Keräämme sinusta myös yleisiä henkilötietoja, kun olet asiakas, liikekontakti, osallistuja, Insightsin akkreditoitu konsultti tai ylläpitäjä.  Näitä henkilötietoja kerätään yleensä seuraavia tarkoituksia varten:

 • sisäisten prosessiemme ja kirjaustemme päivittäminen ja parantaminen
 • sisäisten liiketoimintakäytäntöjen noudattamisen varmistaminen
 • tutkimuksen tekeminen ja palautteen hankkiminen tuotteistamme ja palveluistamme
 • lain ja/tai asiakkaidemme kanssa tehtyjen sopimusten noudattamisen valvonta ja osoittaminen
 • akkreditointien hankkimisessa avustaminen (johon käytetään yleensä koostettuja tietoja)
 • henkilötietojen koostaminen tilastollista tai demografista data-analyysia varten
 • auditoinneissa avustaminen (muun muassa alustojemme turvallisuusauditoinnit)
 • kysymyksiisi tai viesteihisi vastaaminen

Jos haluat tarkemman kuvauksen kaikista tavoista, joilla aiomme käyttää henkilötietojasi ja millä laillisilla perusteilla, pyydä se sähköpostitse osoitteesta dpo@insights.com.

Huomaa, että voimme käsitellä henkilötietojasi useammalla kuin yhdellä laillisella perusteella riippuen tarkoituksesta, jota varten henkilötietojasi käsitellään.

Markkinointi

Jos olet asiakas tai Insightsin akkreditoitu konsultti, voimme käyttää henkilötietojasi päivitysten lähettämiseen (sähköpostitse, tekstiviestitse, puhelimitse tai postitse) sinua mahdollisesti kiinnostavien tuotteiden tai palvelujen kehityksestä ja/tai tiedottamiseen palveluistamme, myös eksklusiivisista tarjouksista, kampanjoista tai uusista palveluista tai tuotteista.

Meillä on yleensä oikeutettu etu henkilötietojen käyttämiseen markkinointitarkoituksiin, jolloin emme yleensä tarvitse suostumustasi markkinointiviestien lähettämiseen sinulle. Jos suostumuksesi kuitenkin tarvitaan, pyydämme sen erikseen ja selkeästi.

Sinulla on oikeus koska tahansa jättäytyä poiskieltäytyä markkinointiviestiemme vastaanottamisesta:

 • ottamalla yhteys osoitteella dpo@insights.com
 • käyttämällä sähköposteissa olevaa tilauksen lopetuslinkkiä tai tekstiviesteissä tai sähköposteissa olevaa tilauksen lopetusnumeroa.

Henkilötietojen myynti

Insights veloittaa Insights-tuotteet ja/tai toimitetut palvelut työnantajaltasi tai organisaatioltasi muttei myy henkilötietoja kolmansille osapuolille.

Kenelle välitämme henkilötietojasi

Voimme välittää henkilötietojasi seuraaville osapuolille tässä selosteessa esitettyihin tarkoituksiin:

 

 • Kumppanimme, jotka toimittavat Insights-tuotteita sisältäviä tuotteita ja/tai palveluja.

 • Puolestamme käsittelypalveluja suorittavat palveluntarjoajat.  Kun käytämme tietojen käsittelijöitä, varmistamme, että heidän kanssaan solmitaan asianmukaiset sopimukset ja että heillä on tiukat velvoitteet noudattaa ohjeitamme.

 • Muut kolmannen osapuolet, jos se on välttämätöntä ohjeidemme noudattamiseksi (voimme pyynnöstäsi välittää tietojasi kolmansille osapuolille).

 • Puolestamme käsittelypalveluja suorittavat henkilöt.  Kun käytämme tietojen käsittelijöitä, varmistamme, että heidän kanssaan solmitaan asianmukaiset sopimukset ja että heillä on tiukat velvoitteet noudattaa ohjeitamme.

 • Kolmannet osapuolet, joille voimme myydä, siirtää tai yhdistää osia liiketoimistamme tai omaisuudestamme. Voimme myös ostaa muita yrityksiä tai fuusioitua niiden kanssa. Jos liiketoiminnassamme tapahtuu muutoksia, uudet omistajat voivat käyttää henkilötietojasi samalla tässä selosteessa esitetyllä tavalla.

 • Lisäksi joissakin tilanteissa asiakkaamme saattavat toimittaa Insights-tuotteita sisältäviä lisäpalveluja, jolloin heidän pitäisi toimittaa sinulle erillinen tietosuojaseloste, joka kattaa toimet, jota tämä seloste ei kata. Emme ole vastuussa tällaisista kolmannen osapuolen käsittelytoimista.

 • Jos käytät Insights Connectionsia, muut käyttäjät voivat nähdä oman alueesi, kommenttisi tai palveluun lataamasi sisällön sekä palautteen ja arvostelut, jotka olet antanut tietyistä materiaaleista, resursseista tai sisällöstä.

 • Ammattimaiset neuvojat, mukaan lukien juristit, pankkitoimihenkilöt, auditoijat ja vakuuttajat, jotka toimittavat konsultointi-, pankki-, laki-, vakuutus- ja kirjanpitopalveluja.

 • Veroviranomainen ja tulli, sääntelyviranomaiset ja muut viranomaiset, joille käsittelytoimista täytyy tietyissä tilanteissa ilmoittaa.

Kun käytät Insights-tuotteita jonkun kumppanimme kautta, voimme jakaa henkilötietosi kumppanin kanssa avustaaksemme Insights-tuotteiden hallinnoinnissa, ohjaamisessa ja toimittamisessa sinulle.

Insights-konsernin jäsenet, jotka voivat jakaa henkilötietoja toistensa kanssa. Käytämme konsernin sisäisiä sopimuksia varmistaaksemme, että tällä tavalla jaetut henkilötiedot suojataan.

Vaadimme kaikkia kolmansia osapuolia suojaamaan henkilötietosi ja käsittelemään niitä lainmukaisesti.  Rajoitamme henkilötietoihisi pääsyn vain niille, joilla on siihen todellinen tarve tässä selosteessa esitettyjä tarkoituksia varten.

Missä säilytämme henkilötietojasi

Henkilötietojasi säilytetään AWS:n eurooppalaisissa datakeskuksissamme ja Azure Office 365 -pilvipalveluissa, ja niitä voidaan säilyttää toimistoillamme sekä konsernimme, kolmansien osapuolten, kumppaniemme, palveluntarjoajiemme, edustajiemme ja agenttiemme toimistoilla yllä kuvatulla tavalla.

Osa näistä kolmansista osapuolista voi sijaita Euroopan talousalueen tai oman asuinmaasi ulkopuolella.

Henkilötietojen siirtäminen asuinmaasi ulkopuolelle – kansainväliset siirrot

Jotta voimme toimittaa sinulle palveluja, meidän täytyy joskus jakaa henkilötietojasi Ison-Britannian, Euroopan talousalueen (ETA) tai oman asuinmaasi ulkopuolelle, esimerkiksi

 • toimistoillemme tai muille konserniyrityksillemme
 • palveluntarjoajillemme
 • asiakkaillemme
 • akkreditoiduille konsulteillemme
 • kumppaneillemme
 • jos asuinmaasi on Ison-Britannian tai ETAn ulkopuolella, Isossa-Britanniassa tai ETAssa sijaitseville palvelimille ja takaisin asuinmaahasi
 • mikäli sinulle toimittamissamme palveluissa on kansainvälinen ulottuvuus (osallistut virtuaaliseen Insights-tapahtumaan, johon osallistuu asuinmaasi ulkopuolisia henkilöitä).

Siirrämme tietojasi kansainvälisesti vain, kun meillä on käytössä riittävät turvatoimet sekä sovellettavan lainsäädännön mukainen laillinen peruste.

Tietoturva

Käytämme asianmukaisia turvatoimia, joilla estetään henkilötietojen vahingossa tapahtuva häviäminen, luvaton käyttäminen, muuttaminen tai luovuttaminen tai henkilötietoihin pääsy. Lisäksi rajoitamme henkilötietoihisi pääsyn vain niille työntekijöille, edustajille, alihankkijoille ja muille kolmansille osapuolille, joilla on siihen liiketoiminnallinen tarve. Nämä osapuolet käsittelevät henkilötietojasi meidän ohjeidemme mukaan, ja niillä on salassapitovelvollisuus.

Olemme toteuttaneet menettelyt epäiltyjen henkilötietoloukkausten käsittelemiseksi ja ilmoitamme loukkauksesta sinulle ja soveltuvalle valvontaviranomaiselle lain niin vaatiessa.

Henkilötietojen säilyttäminen

Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin kohtuullisesti on tarpeen niiden keräämisen tarkoituksen toteuttamiseksi, mukaan lukien lakisääteisten, sääntelyyn, verotukseen, kirjanpitoon tai raportointiin liittyvien vaatimusten täyttäminen. Voimme säilyttää henkilötietojasi pidemmän ajan valituksen yhteydessä tai jos meillä on perusteltu syy uskoa, että suhteemme sinuun tulee johtamaan oikeustoimiin.

Henkilötietojen asianmukaisen säilytysajan määrittämisessä huomioidaan hallussamme olevien henkilötietojen määrä, luonne ja arkaluontoisuus, henkilötietojen luvattoman käytön tai paljastumisen mahdollinen riski, henkilötietojen käsittelytarkoitukset ja näiden tarkoitusten saavuttaminen muulla tavoin sekä asiaankuuluvat lakisääteiset, sääntelyyn, verotukseen, kirjanpitoon tai muuhun liittyvät vaatimukset.

Voit pyytää milloin tahansa, että poistamme henkilötietosi arkistoistamme, lähettämällä sähköpostia osoitteeseen dpo@insights.com

Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin se on tarpeen niihin tarkoituksiin, joita varten ne on kerätty, kuten tässä selosteessa on esitetty.  Insights-tuotteiden, myös henkilöprofiilin, värimieltymysten ja tiimiympyrän osalta säilytämme näiden tuotteiden tuottamiseen tarvittavia henkilötietoja kolme vuotta viimeisestä toimettomuuspäivästä, ellei meitä pyydetä säilyttämään niitä pidempään tai poistamaan ne ennen kolmen vuoden kulumista umpeen.

Poistamme tai anonymisoimme automaattisesti henkilötietosi, kun säilyttämistä edellyttävää tarkoitusta ei enää ole.  Anonymisoiduista henkilötiedoista sinua ei voida enää tunnistaa, ja laki katsoo, että tällaiset tiedot eivät vaaranna yksilön vapauksia. Voimme anonymisoida tiedot mitä tahansa tarkoitusta varten.

Selvennyksenä siihen, miten käytämme henkilötietojasi, niiden täydellisen anonymisoinnin jälkeenkin: voimme käyttää anonymisoituja tietoja eri tavoin, muun muassa IT-järjestelmiemme testaamiseen, tutkimukseen, data-analytiikkaan, palvelumme parantamiseen sekä uusien tuotteiden ja ominaisuuksien kehittämiseen.

Voimme myös jakaa anonymisoituja tietoja muille.

Lailliset oikeutesi

Tietyissä tilanteissa sinulla on tietosuojalakien mukaisia henkilötietojasi koskevia oikeuksia. Lue lisää näistä oikeuksista napsauttamalla seuraavia linkkejä:

Pääsy

Oikeus saada kopio henkilötiedoistasi

Oikaiseminen

Oikeus vaatia meitä korjaamaan henkilötiedoissasi olevat virheet

Unohdetuksi tuleminen

Oikeus vaatia meitä poistamaan henkilötietosi

Käsittelyn rajoittaminen

Oikeus vaatia meitä rajoittamaan henkilötietojesi käsittelyä

Tietojen siirto järjestelmästä toiseen

Oikeus saada meille antamasi henkilötiedot jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa ja/tai siirtää kyseiset tiedot kolmannelle osapuolelle

Vastustaminen

Oikeus vastustaa
— milloin tahansa sitä, että henkilötietojasi käsitellään suoramarkkinointia (ml. profilointia) varten.
— tietyissä muissa tilanteissa sitä, että jatkamme henkilötietojesi käsittelyä, esim. oikeutettuihin etuihimme perustuvaa käsittelyä.

Automatisoitujen yksittäispäätösten kohteeksi joutumisesta kieltäytyminen

Oikeus olla joutumatta sellaisen päätöksen kohteeksi, joka perustuu pelkästään automaattiseen käsittelyyn (mukaan lukien profilointiin) ja jolla on sinua koskevia oikeusvaikutuksia tai joka vaikuttaa sinuun vastaavalla tavalla merkittävästi

Jos haluat käyttää näitä oikeuksia, lähetä sähköposti tietosuojavastaavallemme osoitteeseen dpo@insights.com ja kerro meille

  • mitä oikeuksia haluat käyttää
  • mihin tietoihin pyyntösi liittyy.

Maksua ei yleensä peritä

Sinun ei tarvitse maksaa pääsystä henkilötietoihisi (tai minkään muunkaan oikeutesi käyttämisestä). Voimme kuitenkin laskuttaa kohtuullisen maksun, jos pyyntö on selvästi perusteeton, toistuva tai liiallinen. Näissä olosuhteissa voimme kieltäytyä noudattamasta pyyntöäsi.

Mitä tarvitsemme sinulta

Meidän on ehkä pyydettävä sinulta tiettyjä tietoja, jotta voimme vahvistaa henkilöllisyytesi tai tarkistaa oikeutesi päästä henkilötietoihisi (tai käyttää muita oikeuksiasi). Tämä on turvatoimi sen varmistamiseksi, että henkilötietoja ei luovuteta kenellekään, jolla ei ole oikeutta saada niitä. Saatamme myös ottaa yhteyden ja kysyä lisätietoja pyynnöstäsi vastaamisen nopeuttamiseksi.

Vastaamisen aikaraja

Pyrimme vastaamaan kaikkiin oikeutettuihin pyyntöihin kuukauden kuluessa. Joskus vastaamiseen voi kuitenkin mennä yli kuukausi, jos pyyntösi on erityisen monimutkainen tai olet tehnyt useita pyyntöjä. Tällöin ilmoitamme asiasta ja pidämme sinut ajan tasalla.

Lisätietoja oikeuksistasi sekä tilanteista, joissa niitä sovelletaan, saa Ison-Britannian tietosuojaviraston (ICO) yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisista yksilön oikeuksia koskevista ohjeista.

Valitusmenettely

Toivomme, että voimme vastata kaikkiin tiedusteluihin tai huoliin, joita mahdollisesti esität tavoistamme käyttää tietojasi.  Sinulla on kuitenkin oikeus tehdä valvontaviranomaiselle valitus etenkin Euroopan unionin (tai Euroopan talousalueen) valtiossa, jossa työskentelet, normaalisti asut tai missä väitetty tietosuojalainsäädännön rikkomus on tapahtunut.

Isossa-Britanniassa valvontaviranomainen on Information Commissioner, johon saa yhteyden sivustolta https://ico.org.uk/concerns tai puhelimitse: 0303 123 1113.  Viranomaiseen voi ottaa yhteyttä riippumatta siitä, asutko Isossa-Britanniassa.

ETA-maiden, Sveitsin ja eräiden Euroopan ulkopuolisten maiden (mm. USA:n ja Kanadan) viranomaisten yhteystiedot löytyvät täältä

Yhteydenotto meihin

Ota yhteys tietosuojavastaavaamme postitse, sähköpostitse tai puhelimitse:

DPO@insights.com

Insights Learning & Development Ltd

Terra Nova

3 Explorer Road

Dundee

DD2 1EG

+44 (0)1382 908050

Sanasto

Ylläpitäjä tarkoittaa henkilöä, jolla on pääsy Insights Onlineen auttamaan Insightsin akkreditoitua konsulttia   hallinnoimaan tiliään ja toimittamaan yhtä tai useampaa Insights-tuotetta.  

Värimieltymykset tarkoittavat henkilöprofiilissa määriteltyjä värimieltymyksiä.  Niiden tarkoitus on auttaa ymmärtämään, miten vuorovaikutat ja viestit muiden kanssa.   Värimieltymykset edustavat värienergioiden yhdistelmääsi.  Värienergiat ovat lähes kaikkien asioiden värillinen lähtökohta. Opetamme niitä, koska uskomme niiden olevan itsemme ymmärtämisen perusta.  Suosit todennäköisesti luonnostasi yhtä värienergiaa enemmän kuin muita, mutta olemme kaikki yhdistelmä kaikkia värienergioita, ja voimme vahvistaa ja heikentää tiettyjä värejä tarpeen mukaan.  Värit edustavat mieltymyksiä, eivätkä mittaa taitoa tai määrittele sinua, vaikka niiden kuvaus sinusta voikin pitää paikkansa.  Värienergiasi ei ole pysyvä vaan muuttuva ominaisuus, jonka tarkoitus on auttaa kohtaamaan erilaisia tilanteita paremman itsesi ymmärtämisen kautta.

Asemasi  tiimiympyrässä on yhteenveto värienergioidesi yhdistelmästä.

Lakisääteisen velvoitteen noudattaminen  tarkoittaa henkilötietojen käsittelyä, kun se on välttämätöntä meitä koskevan lakisääteisen velvoitteen noudattamiseksi.

Asiakas tarkoittaa Insightsin asiakasta, sekä suoria asiakkaita että kumppaneita.

 

Suora asiakas tarkoittaa Insightsin asiakasta, joka ostaa Insights-tuotteita omaan sisäiseen käyttöönsä (työntekijöilleen).  Suoralla asiakkaalla voi olla myös asiakaskonsultteja, jotka on akkreditoitu toimittamaan Insights-tuotteita sisäisesti suoralle asiakkaalle.

Insightsin akkreditoitu konsultti  tarkoittaa henkilöä, jonka Insights on akkreditoinut käyttämään ja toimittamaan yhtä tai useampaa määriteltyä Insights-tuotettaAkkreditoidut Insights-konsultit voivat olla

 • Insightsin työntekijöitä tai konsultteja
 • työnantajasi tai organisaatiosi työntekijöitä
 • Insightsin kumppanin työntekijöitä tai konsultteja.

Kun Insightsin akkreditoitu konsultti   työskentelee työantajallesi tai organisaatiollesi, tätä kutsutaan asiakaskonsultiksi ja tämä voi toimittaa Insights-tuotteita ainoastaan sisäisesti työnantajallesi tai organisaatiollesi.

 

Insights Connections tarkoittaa Insights Online -yhteisön digitaalista alustaa Insightsin akkreditoiduille konsulteille, johon sisältyy virtuaalinen keskustelufoorumi ja resursseja tueksi Insightsin akkreditoiduille konsulteille Insights-tuotteiden toimittamiseen. Insights Connectionsin tietosuojailmoitus on täällä.

Insights Discovery -akkreditointi tarkoittaa Insightsin järjestämää koulutustapahtumaa henkilöille, jotka haluavat ryhtyä Insightsin akkreditoiduiksi konsulteiksi.

Insights Discovery -arviointi tarkoittaa psykometristä työkalua, jota Insights käyttää Insights-tuotteiden tuottamiseen. Insights Discovery -arviointi koostuu sarjasta väittämiä, jotka osallistuja järjestää sen mukaan, kuinka hyvin tämä kokee kunkin väittämän kuvaavan itseään ja/tai mieltymyksiään.  Vastaukset käsitellään algoritmillamme, joka perustuu vuosikymmenien kokemukseen ja aineettoman omaisuutemme kehittämiseen, Insights-tuotteiden (muun muassa henkilöprofiilin ja  tiimiympyröiden) tuottamiseksi.

 

Insights-tapahtuma tarkoittaa keskustelua, työpajaa, kokemusta tai oppimistapahtumaa, johon sisältyy Insights-tuotteita.

 

Insights Online tarkoittaa Insightsin operoimaa verkkoalustaa, jonka kautta (i) pääsee Insights Discovery -arviointiin ja (ii) Insightsin valtuuttamat henkilöt pääsevät Insights-tuotteisiin.

Insights-tuotteet tarkoittavat tuotteita ja palveluja, joiden kehittäjä, omistaja ja lisensoija on Insights ja joita markkinoidaan tai käytetään Insightsin brändeillä ja tavaramerkeillä.  Näihin voi kuulua henkilötietoja sisältäviä tuotteita, muun muassa henkilöprofiili, värimieltymykset ja  tiimipyörä.

Osallistuja tarkoittaa Insights-tuotteiden vastaanottajaa tai Insights-tapahtuman osallistujaa (Insights Discovery -arvioinnin suorittajaa, Insights-tapahtuman osallistujaa tai henkilöprofiilin kohdetta).

Kumppani tarkoittaa Insightsin asiakasta, joka ostaa Insights-tuotteita sisällyttääkseen ne omiin tuotteisiinsa/palveluihinsa ja/tai ohjelmiinsa omille asiakkaalleen.  Kumppaneita kutsutaan joskus myös jakelijoiksi.

 

Henkilöprofiili tarkoittaa Insights Discovery -arvioinnin sinulle tuottamaa henkilökohtaista profiilia.   Henkilöprofiili on suunniteltu auttamaan sinua itsetietoisuuden lisäämisessä. Sitä käytetään yleensä oppimis- tai valmennuskokemuksen puitteissa.  Se koostuu kuvaajista, kaavioista ja tekstiosioista, jotka selittävät, miten mieltymyksesi auttavat ymmärtämään paremmin itseäsi ja muita. Siinä voi esimerkiksi olla luku vahvuuksistasi, heikkouksistasi ja arvostasi tiimille, viestintätyylistäsi, myyntitehokkuudestasi, johtamisen ja johdetuksi tulemisen tavoistasi, ihanteellisesta työskentely-ympäristöstäsi jne.  Henkilöprofiilista näet värimieltymyksesi ja asemasi  tiimiympyrässä.

Tiimiympyrätiimiympyrä yksilöi ja esittää kunkin tiimin jäsenen henkilöprofiilista saadut värimieltymykset ympyränmuotoisena kaaviona, joka kuvaa tiimin värimieltymyksiä.  Tiimi voi tässä yhteydessä tarkoittaa osastotiimejä, kollegajoukkoja tai muita yksilöjoukkoja, jotka osallistuvat Insights-tapahtumaan. Jos osallistut Insights-tapahtumaan, johon osallistuu ihmisiä eri organisaatioista, muut tähän Insights-tapahtumaan osallistuvat muodostavat tiimin.  Tiimiympyröitä voivat tuottaa Insightsin akkreditoidut konsultit ja ylläpitäjät, ja niitä voidaan välittää muille tiimin jäsenille, kumppaneille ja suoralle asiakkaalle.

Tiimiympyröiden tarkoituksena on auttaa tiimin jäseniä ymmärtämään toisiaan paremmin ja viestimään tehokkaammin käyttämällä kunkin jäsenen värimieltymyksiä ja oppimalla tunnistamaan ne.

Profiilien ja tiimiympyröiden käyttöä ja luontia rajoittaa ja sääntelee hyväksyttävää käyttöä koskeva käytäntömme, joka löytyy täältä.

 

Let us help your business today. Contact us now to start your journey.