Global Coverage

Visit this country's website View our global coverage

Insights Discovery -kyselyä koskeva käytäntö

Insights on sitoutunut huolehtimaan tietosuojastasi. Otamme henkilötietojen suojaamisen erittäin vakavasti. Tässä käytännössä määritellään, miten käytämme Insights Discovery -kyselyssä antamiasi tietoja. Keräämme sinusta tietoja vain Insights Discovery -kyselyllä antamallasi luvalla tämän käytännön mukaisesti.

Lyhyt yhteenveto käytännöstä

Kun täytät verkossa Insights Discovery -kyselyn, antamasi tiedot lähetetään verkossa suojattuina palvelimillemme Isossa-Britanniassa. Käytämme näitä tietoja Insights Discovery -henkilöprofiilin luomiseen. Esimerkin henkilöprofiilista löydät täältä. Akkreditoitu Insights Discovery -harjoittaja työpajassa tai henkilökohtaisessa keskustelussa toimittaa sinulle henkilöprofiilisi. Insights Discovery -harjoittaja ei saa välittää henkilöprofiiliasi kenellekään muulle (myöskään työnantajallesi tai organisaatiollesi) ilman antamaasi lupaa.

Emme myy henkilötietoja kenellekään mihinkään tarkoitukseen.

Jäljempänä käytännössä kerrotaan tarkasti seuraavat asiat:

 • Keitä me olemme
 • Mitä tietoja keräämme sinusta
 • Miten käytämme antamiasi tietoja
 • Kuka voi katsella tietojasi
 • Missä tietojasi säilytetään ja miten ne suojataan
 • Mihin maihin tietojasi voidaan siirtää
 • Kuinka kauan tietojasi säilytetään
 • Yhteystietomme henkilötietoihin liittyvissä asioissa

Keitä me olemme

Insights Learning & Development Limited (jäljempänä Insights) on rekisteröity Skotlannissa numerolla SC107074. Rekisteröity toimipaikkamme ja maailmanlaajuinen pääkonttorimme sijaitsevat osoitteessa Terra Nova, 3 Explorer Road, Dundee, DD2 1EG, Scotland, United Kingdom. Insights on kaikkien Insights Discovery -kyselyssä antamiesi tietojen suhteen rekisterinpitäjä. Antamasi tiedot tallennetaan niille varatuille palvelimillemme Iso-Britanniassa.

Lisätietoja Insightsista ja muista Insights Groupin yhtiöistä kerrotaan osoitteessa https://www.insights.com/what-we-do/.

Mitä tietoja keräämme sinusta

Henkilötiedot

Kun hyväksyt tämän käytännön, Insights Discovery -kysely kysyy seuraavat pakolliset henkilötiedot:

 • sinulle toimitettava lähetekoodi
 • etunimi ja sukunimi
 • työnantajan tai organisaation nimi
 • sähköpostiosoite

Mieltymystiedot

Kun olet antanut henkilötietosi, sinulle näytetään sarja sanapareja, jotka arvioit sen mukaan, kuinka hyvin ne mielestäsi vastaavat mieltymyksiäsi. Insights käyttää näitä vastauksia (mieltymystietoja) yksilöllisen henkilöprofiilisi luomiseen.

IP-osoite

Palvelimemme rekisteröivät Insights Discovery -kyselyn täyttämiseen käyttämäsi tietokoneen IP-osoitteen. Tätä tietoa käytetään vain vianetsintään teknisissä ongelmissa, joita Insights Discovery -kyselyn täyttämisen aikana saattaa tulla, ja varmistamaan verkkosivuston turvallisuus ja toimiminen. Säilytämme IP-osoitetietoa korkeintaan kuusi kuukautta.

Miten käytämme antamiasi tietoja

Insights käyttää antamiasi henkilötietoja yhdessä mieltymystietojen kanssa seuraaviin tarkoituksiin:

 • luomme henkilöprofiilisi ja akkreditoitu Insights Discovery -harjoittaja toimittaa sen sinulle työpajassa tai henkilökohtaisessa keskustelussa
 • työnantajasi tai organisaatiosi pyytäessä toimitamme heille väridynamiikkasi ja sijaintisi tiimiympyrässä sekä luomme tiimiympyrän, jossa näkyvät sinun ja työtovereidesi sijainnit suhteessa toisiinsa.

Mitä ovat väridynamiikka, sijainti ympyrällä ja tiimiympyrä?

Henkilöprofiilin esimerkissä näet vastaajan väridynamiikan sivulla 38. Väridynamiikka edustaa yksilöllistä mieltymysten yhdistelmää, jolla vastaaja viestii ja vuorovaikuttaa muiden kanssa (tästä kerrotaan perusteellisesti työpajassa tai keskustelussa). Tietoisten värienergioiden yhdistelmän yhteenvetona toimii sijainti ympyrällä, johon vastaaja asettuu Insights Discoveryn 72 tyypin ympyrässä, joka esitetään sivulla 37. Kukin 72 tyypistä edustaa erilaista värienergioiden yhdistelmää.

Tiimiympyrä on 72 tyypin ympyrä, johon on merkitty oma paikkasi ja työtovereidesi paikat. Näet siitä esimerkin tässä. Työpajassa opit ymmärtämään, miten tiimiympyrästä saamasi tiedot voivat auttaa sinua ja tiimiäsi ymmärtämään toisianne paremmin ja viestimään tehokkaammin.

Tietojesi käyttö työpajan jälkeen

Kun olet osallistunut työpajaan tai keskusteluun, Insights säilyttää tietojasi suojatuilla palvelimilla, ellet pyydä meitä poistamaan tietoja. Käytämme tietoja seuraaviin tarkoituksiin:

 • Jos täytät Insights Discovery -kyselyn uudestaan myöhemmin, voimme näyttää edellisen henkilöprofiilisi sinulle ja akkreditoidulle Insights Discovery -harjoittajalle, joka pitää seuraavan työpajan tai keskustelun, johon osallistut. Näin voitte tarkastella mieltymystesi muuttumista ajan myötä.
 • Voimme pyytää sinulta palautetta esimerkiksi asiakaskyselyjen kautta. Voimme myös lähettää lisätietoja ja vinkkejä henkilöprofiilin hyödyntämiseen, kun käytät sitä jatkuvaan oppimiseen ja kehittymiseen.

Kuka voi katsella tietojasi

Saat henkilöprofiilisi, kun osallistut akkreditoidun Insights-harjoittajan pitämään työpajaan, henkilökohtaiseen keskusteluun tai valmennukseen. Välitämme henkilöprofiilisi ja mieltymystietosi harjoittajalle, ennen kuin tämä välittää ne sinulle. Kaikki akkreditoidut Insights-harjoittajat ovat jonkun  seuraavan työntekijöitä tai konsultteja:

 • Insights tai Insights-brändin paikallinen toimisto
 • itsenäinen lisensoitu jälleenmyyjä
 • profiilin sinulle ostanut yhtiö tai organisaatio (jolloin harjoittaja on yleensä työnantajasi työntekijä).

Insights -akkreditoinnin säilyttämisen ehtona kaikkia akkreditoituja Insights-harjoittajia vaaditaan käsittelemään henkilötietojasi tiukasti luottamuksellisina tämän käytännön mukaisesti. He voivat välittää tietojasi muille, mukaan lukien työtovereillesi ja työnantajallesi, jos (a) tämä käytäntö nimenomaisesti sallii sen, tai (b) jos annat siihen nimenomaisen luvan. Työpajan aikana harjoittaja voi pyytää sinua jakamaan profiilisi tiedot ryhmän kanssa. Päätät kuitenkin jakamisesta täysin itse.

Akkreditoiduilla Insights-harjoittajilla voi olla avustajia, jotka auttavat heitä valmistelemaan profiilin toimittamisen sinulle. Avustajat saavat käsitellä profiiliasi vain avustaessaan harjoittajaa tai toimittaessaan kappaleen profiilista suoraan sinulle.

Jos työnantaja tai organisaatio pyytää tiimiympyrää, toimitamme sen. Emme kuitenkaan välitä henkilöprofiiliasi ilman nimenomaista lupaasi.

Emme koskaan myy henkilötietoja kenellekään mihinkään tarkoitukseen, emmekä käytä henkilöprofiiliasi, henkilötietojasi tai mieltymystietojasi markkinoinnissa.

Missä tietojasi säilytetään ja miten ne suojataan

Kaikki Insights Discovery -kyselyn kautta kerätyt tiedot lähetetään Internetin kautta suojattuina käyttäen 256-bittistä TLS-salausprotokollaa tai sitä varmempaa protokollaa. Tiedot tallennetaan Insights Online -tietokantaan suojatuille palvelimille ISO 27001 -sertifioidussa datakeskuksessa Isossa-Britanniassa.

Insights on toteuttanut turvallisuuskäytäntöjä, sääntöjä ja teknisiä toimenpiteitä, jotka saavuttavat tai ylittävät teollisuudenalan vakioprotokollat tietojen suojaamisessa. Nämä turvallisuustoimet on suunniteltu estämään luvaton pääsy, asiaton käyttö tai jakaminen, valtuuttamattomat muutokset, laiton tuhoaminen ja tahaton häviäminen.

Mihin maihin tietojasi voidaan siirtää

Insights toimittaa tuotteita ja palveluja asiakkaille ympäri maailmaa. Tallennamme kuitenkin mieltymystietosi ja henkilöprofiilisi datakeskukseemme Iso-Britanniassa. Siirrämme tietoja Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolelle vain seuraavissa tilanteissa:

 • olet ETA:n ulkopuolella ja siirrämme tietoja sinulle
 • siirrämme tietoja harjoittajalle, joka on osoitettu toimittamaan tiedot sinulle ja harjoittajaa vaaditaan sopimuksen perusteella käsittelemään henkilötietoja tiukan luottamuksellisesti tämän käytännön ja yleisen tietosuoja-asetuksen (General Data Protection Regulation eli Euroopan parlamentin asetus (EY) 2016/679 ja neuvoston asetus [2016] OJ L119/1) mukaisesti.

Insights noudattaa samoja tiukkoja tietosuojavaatimuksia kaikilla toimialueillaan, myös paikallisten lakien vaatimusten ollessa vähemmän tiukat.

Kuinka kauan tietojasi säilytetään

Insights säilyttää tietojasi vain niin kauan kuin näitä tarkoituksia varten on tarpeellista. Pyynnöstäsi poistamme henkilötietosi rekistereistämme. Pyynnöt henkilötietojesi poistamisesta lähetetään tietosuojavastaavallemme sähköpostilla (legal@insights.com) tai kirjepostilla tämän käytännön lopussa olevaan postiosoitteeseen.

Yhteystietomme henkilötietoihin liittyvissä asioissa

Ota käytäntöön liittyvissä kysymyksissä yhteyttä:

The Data Protection Officer

Insights Learning and Development Limited

Terra Nova

3 Explorer Road

Dundee

DD2 1EG

Scotland

UK

Puh: +44 (0)1382 908050

Sähköposti: legal@insights.com

Let us help your business today. Contact us now to start your journey.