Global Coverage

Visit this country's website View our global coverage

Politica privind Evaluatorul Insights Discovery

Insights se angajează să vă respecte confidențialitatea – pentru noi, protecția datelor dvs. cu caracter personal este o chestiune de maximă importanță. Această politică guvernează modul în care folosim informațiile pe care ni le oferiți prin intermediul Evaluatorului Insights Discovery. Prin intermediul Evaluatorului Insights Discovery, vom colecta informații de la dvs. doar în conformitate cu această politică și doar dacă avem acordul dvs.

Scurtă prezentare a acestei politici

Când completați online Evaluatorul Insights Discovery, informațiile oferite de dvs. sunt transmise printr-o conexiune de internet securizată către serverele noastre din Regatul Unit. Aceste informații sunt folosite de noi pentru a genera un „Profil Personal” în Insights Discovery. Puteți găsi un Profil Personal exemplificativ aici. Profilul dvs. personal vă va fi transmis de un Practicant acreditat Insights Discovery, în cadrul unui atelier sau al unei ședințe de informare personalizate. Profesionistul Insights Discovery nu are dreptul de a face cunoscut Profilul dvs. Personal niciunei alte persoane (și nici angajatorului sau organizației de care aparțineți) fără acordul dvs.

Nu vindem date cu caracter personal, despre nicio persoană, indiferent de scop.

În continuarea textului politicii, vom explica în detaliu:

 • Cine suntem noi
 • Ce informații vom colecta de la dvs.
 • Cum utilizăm informațiile oferite de dvs.
 • Cine are acces la datele dvs.
 • Unde sunt stocate datele dvs. și cum le securizăm
 • Țările în care ar putea fi transferate datele dvs.
 • Cât timp vă păstrăm datele
 • Cum ne puteți contacta privind datele dvs. cu caracter personal

Cine suntem noi

Insights Learning & Development Limited („Insights”) este înregistrată în Scoția pe baza numărului de înregistrare a societății SC107074. Sediul nostru social, care este totodată și sediul nostru global, se află la adresa Terra Nova, 3 Explorer Road, Dundee, DD2 1EG, Scoția, Regatul Unit. Insights este „operatorul de date” pentru toate informațiile introduse de dvs. în Evaluatorul Insights Discovery. Informațiile introduse vor fi stocate pe serverele noastre speciale din Regatul Unit.

Pentru mai multe informații despre Insights și alți membri ai Grupului de companii Insights, vizitați adresa https://www.insights.com/what-we-do/.

Ce informații vom colecta de la dvs.

Detalii personale

Odată ce vă exprimați acordul față de această politică, Evaluatorul Insights Discovery vă va cere următoarele „detalii personale” obligatorii:

 • Un cod de referință, care vă va fi furnizat
 • Prenumele și numele de familie
 • Numele angajatorului/organizației de care aparțineți
 • Adresa de e-mail
 • Sexul

Aveți de asemenea opțiunea de a completa următoarele câmpuri opționale (Profilul dvs. Personal va fi exact același, indiferent dacă aceste câmpuri sunt completate sau nu):

 • Data nașterii
 • Funcția
 • Adresa, orașul, regiunea/statul, codul poștal, țara
 • Numărul de telefon

Date preferențiale

După ce furnizați detaliile personale, vi se va arăta o serie de perechi de cuvinte și vi se va cere să evaluați cât de bine considerați că vă descrie fiecare pe dvs. sau preferințele dvs. Insights folosește aceste răspunsuri (pe care noi le numim „date preferențiale”) pentru a vă genera Profilul Personal unic.

Adresa IP

Serverele noastre vor înregistra adresa IP a computerului pe care îl folosiți pentru a completa Evaluatorul Insights Discovery. Aceste informații sunt utilizate doar la remedierea problemelor tehnice care ar putea apărea în timp ce utilizați Evaluatorul Insights Discovery și în scopurile bunei funcționări și ale securității site-ului web. Vom păstra adresa dvs. IP în evidențele noastre pe o perioadă de maximum șase luni.

Cum utilizăm informațiile oferite de dvs.

Insights va utiliza detaliile personale oferite de dvs., împreună cu datele preferențiale, în următoarele scopuri:

 • pentru a vă genera Profilul Personal și pentru a vă oferi un exemplar în cadrul unui atelier sau al unei ședințe de informare, desfășurate sub îndrumarea unui Practicant acreditat Insights Discovery; și
 • dacă angajatorul sau organizația dvs. solicită acest lucru, pentru a primi „Dinamica Culorilor” și „Poziția pe Roată” și pentru a genera o „Roată a Echipei” care să indice Pozițiile pe Roată ale dvs. și colegilor dvs. în raport cu fiecare.

Ce reprezintă Dinamica Culorilor, Poziția pe Roată și Roata Echipei?

În Profilul Personal exemplificativ, veți găsi Dinamica Culorilor a beneficiarului la pagina 38. Dinamica Culorilor este combinația unică de preferințe ale beneficiarului în materie de comunicare și de interacțiune cu ceilalți (subiectul va fi tratat pe larg în timpul atelierului sau al ședinței de informare). Combinația de energii cromatice conștiente este cristalizată în Poziția pe Roată pe care acesta o ocupă pe Roata cu 72 de tipologii Insights Discovery, care se găsește la pagina 37. Fiecare dintre cele 72 de tipologii reprezintă o combinație diferită de energii cromatice.

O Roată a Echipei este o roată cu 72 de tipologii în care regăsiți Poziția pe Roată specifică dvs., precum și pe cele ale colegilor, și în acest exemplu. În cadrul atelierului, veți afla cum să vă înțelegeți mai bine și să comunicați mai eficient cu echipa, pe baza informațiilor indicate de Roata Echipei.

Utilizarea datelor dvs. după atelier

După participarea la atelier sau la ședința de informare, Insights vă va păstra datele pe serverele sale securizate, cu excepția cazului în care ne solicitați să le ștergem. Vom folosi aceste date în următoarele scopuri:

 • În cazul în care completați Evaluatorul Insights Discovery ulterior, vă putem furniza profilul sau profilurile personale anterioare, dvs. și Practicantului acreditat Insights Discovery care coordonează următorul atelier sau următoarea ședință de informare. Astfel, veți putea vedea cum preferințele vi se pot schimba în timp.
 • Este posibil să solicităm feedback de la dvs., de exemplu prin sondaje adresate clienților. S-ar putea să vă trimitem, de asemenea, alte informații și sfaturi care să vă ajute să valorificați la maximum Profilul Personal în procesul dvs. de învățare și dezvoltare personală continuă.

Cine are acces la datele dvs.

Pentru a vă primi Profilul Personal, trebuie să participați la un atelier, la o ședință de informare personalizată sau la o sesiune de coaching coordonată de un Practicant acreditat Insights. Vom transmite Profilul Personal și datele dvs. preferențiale Practicantului înainte ca el să vi le prezinte. Toți Practicanții acreditați Insights sunt angajați sau consultanți:

 • la Insights sau la un sediu regional sub marca Insights sau
 • la un distribuitor independent cu licență sau
 • la compania sau organizația care a achiziționat profilul pentru dvs. (aceasta înseamnă de obicei că Practicantul este angajat de angajatorul dvs.).

Ca o condiție a păstrării acreditării Insights, toți Practicanții acreditați Insights sunt obligați să vă gestioneze datele cu caracter personal în regim de strictă confidențialitate și în conformitate cu această politică. Aceștia vor face cunoscute datele dvs. altor persoane, inclusiv colegilor și angajatorului dvs., numai în cazul în care (a) fie această politică permite în mod expres acest lucru, (b) fie vă oferiți acordul explicit în acest sens. În timpul unui atelier, este posibil ca Practicantul să vă invite să faceți cunoscute grupului informații din profilul dvs. Cu toate acestea, numai dvs. veți decide dacă vreți să vă partajați profilul.

Profesioniștii acreditați Insights pot avea asistenți administrativi care să-i ajute să vă pregătească și să vă prezinte profilul. Noi permitem acestor asistenți administrativi să vă gestioneze profilul doar în scopul de a-l ajuta pe Practicant sau de a vă oferi direct un exemplar.

Dacă angajatorul sau organizația dvs. solicită o Roată a Echipei, o vom furniza. Cu toate acestea, nu vom divulga Profilul dvs. Personal fără acordul dvs. explicit.

Nu vom vinde informațiile dvs. personale nimănui, în niciun scop, și nu vom utiliza Profilul dvs. Personal, detaliile dvs. personale sau datele dvs. preferențiale în scopuri de marketing.

Unde sunt stocate datele dvs. și cum le securizăm

Toate datele colectate prin Evaluatorul Insights Discovery sunt transmise pe internet printr-o conexiune securizată cu protocoale de criptare TLS pe 256 de biți sau superioare. Datele sunt stocate în baza de date Insights Online, pe servere securizate de la un centru de date certificat ISO 27001 din Regatul Unit.

Pentru a vă proteja datele, Insights a pus în aplicare politici de securitate, reguli și măsuri tehnice care corespund sau sunt superioare protocoalelor standard din domeniu. Aceste măsuri de securitate au rolul de a preveni accesul neautorizat, utilizarea sau divulgarea inadecvate, modificarea neautorizată, distrugerea ilegală și pierderea accidentală.

Țările în care ar putea fi transferate datele dvs.

Insights furnizează produse și servicii clienților din toată lumea. Cu toate acestea, vom stoca datele dvs. preferențiale și profilurile dvs. personale în centrul nostru de date din Regatul Unit. Vom transfera datele dvs. în afara Spațiului Economic European („SEE”) doar în următoarele situații:

 • vă aflați în afara SEE și transferăm datele către dvs. sau
 • vă transferăm datele către un Practicant însărcinat să vă transmită datele, iar Practicantului i se impune prin contract să gestioneze datele cu caracter personal în strictă conformitate cu această politică și cu Regulamentul general privind protecția datelor (Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și Consiliului [2016] JO L119/1).

Insights respectă aceleași standarde înalte de protecție a datelor oriunde își desfășoară activitatea, chiar și în jurisdicțiile în care legislația locală ar putea fi mai puțin strictă.

Cât timp vă păstrăm datele

Insights vă va păstra datele numai pe perioada necesară pentru a îndeplini aceste scopuri. La cererea dvs., vă vom șterge datele cu caracter personal din evidențele noastre. Solicitările de ștergere a datelor personale trebuie trimise la responsabilul cu protecția datelor prin e-mail (legal@insights.com) sau la adresa poștală precizată la sfârșitul acestei politici.

Cum ne puteți contacta privind datele dvs. cu caracter personal

Pentru orice întrebare legată de această politică, luați legătura cu:

Responsabilul cu protecția datelor (Data Protection Officer)

Insights Learning and Development Limited

Terra Nova

3 Explorer Road

Dundee

DD2 1EG

Scoția

Regatul Unit

Tel.: +44 (0)1382 908050

E-mail: legal@insights.com

Let us help your business today. Contact us now to start your journey.